tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2004-04-18 12:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:grr!
Mūzika:N.E.R.D. - Backseat Love

Labriit mani miiljie, foshie un seksiigie N.E.R.D.

Njau!

Pii.Es. Nonaacu pie secinaajuma, ka graamatas lasiit ir visforshaak, ja taa ir reaala gramata (taustaamas lapinjas) un taa ir taveejaa... Savaadaak izlasi un atdod atpakalj kautkam - pee...



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]viipsna
2004-04-18 13:41 (saite)
labdien.
es atkal nonācu pie secinājuma, ka grāmatas vispār lasīt ir forši. es pie šitā secinājuma nonācu sen, tadkad lasīju "rikikī mazgā veļu" vajkotamlīdzīgu.
bet arī svešas lasīt ir fejni.. izlasi un pēkšņi saproti, ka alxti to iegūt seu. pat nevis lai kautkad vēlreiz lasītu, betgan lai būtu sajūta - janugadījienā gribētu, tad varētu brīvi paņemt no plaukta un pašķirstīt.
Taču - lai arī laba vajag daudz un visu seu, ir jādalās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2004-04-18 15:19 (saite)
Jaa. Bet sveshaam graamataam ir teminji. Es varu iesaakt lasiit vienu, tad pariet uz citu vai vienkaarshi kaadu laiku nelasiit. Un es pati tagad iepeerku graamatas (censhos), jo tach vajag jau savos apziniigajos 19 gados iegaadaaties lasaamvielu savai naakotnei - sev un ne tikai... Cip cip!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]raganiite
2004-04-18 14:35 (saite)
saveejo graamatu var droshi apskaadeet ar pirkstinjiem,kas ir kljuvushi manaami saarti no kjirshu sulas..:)

un iemest vannaa,ja nu gadaas..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2004-04-18 15:20 (saite)
Starp citu. Manas graamatas parasti tiek lasiitas ne iipashi apeteliigaa vai mitraa videe, taapeec paldies D. man shiis kljuumiites negadaas. Autobusi un agri riiti vai ljoti veeli vakari... Pii pii!
Jaa, savai gramatai es varu ielociit lappusi, kur esmu apstaajusies - bez sirdsapzinjas paarmetumiem. Laikam patiik privaatiipashums... Pii pii

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?