tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2004-03-22 17:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nav20cfn 3v4891348vfn8

No riita braucu mashiinaa un skaneeja radio SWH. Fredis + UFO kaa vienmeer joka peec uzlika vecu dziesmu "Zilai Karbonkulis". Un ziniet, pie manis naaca atklaasme, ka shii dziesma ir pirmaa Latvija SKA stila paarstaave. Jauki.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tati
2004-03-23 09:08 (saite)
Aphex Twin agraak klausiijos, taga kautkaa tas man vairs neee... Un. Karbonkulis - tajaa dziesmaa jau tas biits (fiil da ritm) ir svariigaakais! Ir ir laba.
Muuzika...? Um, um... Um. Padomaashu, shaa vai taa pashlaik esmu darbaa, bet maajaas i linki - tash neaceros! Urk
Kaads garstaavokls?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]graafs
2004-03-23 20:17 (saite)
none - ljoti neitraals no apkaarteejaas pasaules, sava pasaule neizkopta. Atrodos ne sheit. Toties maacos un pilnveidoju savas zinaashanas ar jaunaam iekaartaam un to pielietoshanu neordinaalos gadiijumos...

Itkaa pastuumu ar roku visu no sevis, baigi gruuti un negribas. Negribas vislaik uzklausiit lietas, kas mani neinteresee. Apkaart vien valda domas, kas shkjiet tizlas un nevajadziigas. Ja man buutu blakus ideja - es buutu laimiigs. Pashalik tikkai speeju atrast ideju savaa darbaa - man prieks vismaz uz to briidi. Paareejais laiks: domaat vieniigi par to, lai neparko nedomaatu, energjijas uznjemshana + komentu raxtiishana muzei.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?