missalise ([info]missalise) rakstīja,
Es gatavoju abus šos ēdienus. Burkānu zirnīšu sautējumu gan pārsvarā gatavoju, ja kāds nāk ciemos - tad ar karbonādēm vai kotletēm baigi ok.

Piena zupām es pienu nekad nevāru, bet pašās beigās pieleju klāt jau šķīvī. Mamma šo atklāja jau tad, kad es biju maza un kopš tā laika piena zupas es ēdu tikai tā (bez tās briesmīgās plēves).

Bet dārzeņu - piena zupa man vasarās ir tradīcija, ko es izbaudu kā procesu. Vispirms es aizeju uz dārzu sašķīt zirņu pākstis, tad otrajā gājienā es saroku jaunos kartupelīšus un burkānus. Trešajā piegājienā eju pēc lociņiem un dillēm. Visu notīru, sagriežu sīkos kubiņos un tad vāru brīnumgardu dārzeņu zupu. :) Tad ieleju vizuāli ļoti skaisto zupu bļodiņā un pieleju klāt pienu. Visa vasara vienā ēdienā. :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?