tati ([info]tati) rakstīja,
Es domāju, ka tas atkarīgs no eļļas degšanas punkta.
Ja tu pasautē tur dārzeņus un gaļu, bet necep kartoškas, gaļu vai pelmeņus, tad viss legit.
Tikko kā eļļa sāk degt (parasti redz pie olām, kotletēm, kartupeļiem utt.), tā žopņiks/kancerogēni klāt.
Kokosriekstu eļļai un ghee augstāks degšanas punkts, tāpēc tur tās molekulas baigi nemainās, ja cepenē kartupelis paliek par frišku un uz pannas cep steiku.
No visām sūdīgajām eļļām cilvēki slimo ar vēzi vairāk kā pīpējot, un tas mani dara traku! :o


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?