Skabičevskis ([info]begemots) rakstīja,
bet karpeļiem vai tad nepietiek ar rafinēto (ne virgin) olīveļļu?

tur galvenais vai tad nebija smoke point? es, piemēram, tagad turu 2: kruto olīveļļu salātiem un "pomace" ar augstāku smoke point priekš cepšanas. nekas nedūmo.

light or refined olive oil (here the word ‘refined’ means without the combustible solids found in extra virgin oil, which can degrade into harmful oxidation products during high-heat cooking)

Source: © The Health Sciences Academy ®. All Rights Reserved.

Read more: https://thehealthsciencesacademy.org


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?