tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2018-01-10 21:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jess.
Ome tomēr man ir iemācījusi taisīt kūku biskvītu. Iekožoties nesausā biskvītā, tas saspiežas līdz necik, un tad atgūst savus iepriekšējos izmērus. Nais... Cepšu bērniem tortes zaebennās.

Kotletes - ček
Biskvīts - ček
Šokolādes kūka - ček
Frikadeļzupa - ček

Ko gan vēl vaig, lai sīču nākošajām sievietēm sačakarētu kulināro talantu izrādīšanās iespējas? :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zin
2018-01-10 22:03 (saite)
krembrule ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2018-01-10 22:11 (saite)
too fancy. Must stick to the roots ;]
Parasti visi kunkst pie kkā prasta. Man piem. elsot gribās, kad iedomājos par mammas vai omes miltu mērcēm uz buljōna bāzes ar vārītiem kartupeļiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zin
2018-01-10 23:17 (saite)
kartupeļu pankūkas!!
bet jā, man viens no visu laiku vissuperīgākajiem ēdieniem ir sautēta vista, piena un miltu mērcē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2018-01-11 10:24 (saite)
Vai ne? Tā vista ar kartupeļiem, kas peld mērcē... Oh, baby! Mērces labas jāiemācās taisīt 😏

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tante
2018-01-10 22:27 (saite)
rosols, siļķe kažokā, tomāti želejā un karbonāde ;)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2018-01-10 22:28 (saite)
Karbonāde un rosols, yess!
Pie tomātiem - pēc kādiem 5 gadiem ķeršos klāt :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tante
2018-01-10 22:29 (saite)
ā - un vēl rolmopši un marinētas reņģes ;))

par mencām burkānos es vispār paklusēšu :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2018-01-10 22:31 (saite)
O, menca burkānmērces marinādē.... Oujē...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vilibaldis
2018-01-10 22:28 (saite)
nu nez nekas no šitā nav ģeldējis
laba aukstā gaļa un debesmanna gan :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2018-01-10 22:30 (saite)
debesmannna... Yes!
Mūsmājās večiem kkas pret gaļu želejā ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2018-01-10 22:32 (saite)
laba debesmanna ir īsta DebesuMannTa :))

es, ja kas, vēl joprojām nemāku uzkurbulēt TĀDU kā mana māsīca Gunta :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2018-01-10 22:34 (saite)
man vienreiz sanāca - ar mammas telefonkonsultāciju nonstopā :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2018-01-10 22:36 (saite)
mani nomierina tikai apziņa, ka manna kā suga man negaršo ;)) bet debesmanna - o, JĀ!! - to es gribētu tādu īsti debešķīgu iemācīties :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2018-01-10 22:38 (saite)
visa lieta proporcijās un labā mikserī ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2018-01-10 22:40 (saite)
es, vispār, tikai ar roku esmu kūlusi ;))

Gunta ar tikai ar roku kuļ un sakuļ TĀDU kas mutē kūst ;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2018-01-10 22:48 (saite)
labu mikseri var arī uz rokas režīmu iestatīt un kult kā kundziņš :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2018-01-10 22:50 (saite)
nu nezinu, nezinu....
mikseris ir mikseris un viņš to debesmannu neizjūt ;))

bet principā šīs sarunas iespaidā iespējams drīz kaut kad paeksperimentēšu atkal ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tati
2018-01-10 22:44 (saite)
Proporcijas! Nuja, tas tak kā kūku cept! Jāzin arī kurā mitklī sākt kult u.t.t.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?