tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2017-09-04 22:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vīrabrālis ar saviem 3 dēliem bij atbraucis uz nedēļu no ārzemiju dzīvesvietas uz Latvijas piejūru. Pirms došanās atpakaļ mājup, teica ka ievedīs pāri palikušo ēdienu.
Atveda 30 olas, 3 pakas bekona, 2 sviesta pakas, 5 kg kartupeļu, 5 nedaudz iesāktus rupjmaizes iepakojumus, 1 kg cīsiņus u.c.
Ar šādu ēdiena kvantumu es nedēļu varu neiet uz veikalu un pabarojot 4 personas.
Tad nu nevar saprast kā tomēr labāk iepirkties- 1reiz dienā pa bišiņam vai vienreiz nedēļā go nuts.
Man, kā pārtikas anti-waste-ram, ir iestājies kultūršoks. Domāju, ko lai fixi gatavo- bekonā tīti cīsiņi mīklā, vafeles & shit... o_O


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vilibaldis
2017-09-05 12:05 (saite)
mēs reizi nedēļā pasūtam no zemniekiem pamatracionu, un tad pārējā laikā piepērk tikai kaut kādus niekus, sanāk diezgan ekonomiski un praktiski bez atlikumiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2017-09-05 12:15 (saite)
Vaine, man ar šķiet, ka ar vienu reizi nesanāk visu iepirkt uz nedēļu- piens, gaļa un saldumi man noteikti piekrīt :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2017-09-05 12:28 (saite)
kaut kā tā :D
tā jau gaļu pat varētu, bet nepatīk daļu krāmēt saldētavā un tad gatavot atsaldētu. Pienu un apstrādes produktus gan mēs kaut kā kāreiz pērkam uz nedēļu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?