tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2015-03-27 14:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lai uzceptu citronu keksu, devos uz rimčegu pēc eco citroniem. Nezinu kā tur jūsu virtuvēs notiek, bet es nestādos priekšā rīvēt ēdienā iekšā to spīdīgo, biezo mizu, kas tā vien šķiet ir kautkāda plastmasa.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tati
2015-03-27 14:32 (saite)
bet burciņas cukāti ir no tiem glancētajiem citroniem?
Mūsmājās tējai citronu pievieno ar likvidētu mizu - tobiš, glance miskastē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2015-03-27 14:40 (saite)
tos citronus nomazgā ar ļoti karstu ūdeni, tad tā glance pazūd
man gan arī nav pārliekas ticības tiem ar uzrakstu eco :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tati
2015-03-27 14:54 (saite)
es tos glancētos pat mēģināju noturēt ūdenī uz nakti - itkā tad vairāk ķīmijas izdalās no mizas ārā, bet tie maitasgabali tikai sāka kautkā dīvaino ost i viss.
Es nez, kur patiesība šai pasaulē!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2015-03-27 16:58 (saite)
nē turēt nē, bet tieši karstā tekošā ūdenī, tad tā ķīmija, kas apkārt, kopā ar vasku aizskalojas podā. kaut kad viena uztura speciāliste šito rekomendēja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?