tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2007-09-26 13:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nepagāja ne 15 gadi un es savam punčijam (lasīt - suns Dinis) nopirku zobubirsti. Rozā. Kopistiski ar māsu mēģinājām pielietot šo rozā agregātu viņa mutē, bet viņš tik kategoriski atteicās paļauties šādām eksekūcijas, ka izlauza sev vienu zobu. Tad māsa aizgāja pie sava pelēkā mīlnieka (lasīt - kaķis Maksis) un es paliku divatā ar savu princi. Nu vai ziniet, vieglāk ir zīdainim iemācīt lekt, nekā mazam, lecīgam sunim iztīrīt zobus. Beigās nekas neizdevās un sabaroju viņu ar gaļu. Daudzi mūsu apartmentu apmeklētāji būtu starā par Diņa tīro un smaržīgo muti, bet...ko lai dara, ka smaka ir pāri visam...

Romantiskā atkāpe. No rīta dzirdēju krītam rudens lapas.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gg
2007-09-27 09:57 (saite)
ēd viņš kaku (kaķu) speziālās barības, bet nu kad blakām uz dīvān nožāvājās vai piem. mazgājas laizot sevi - jāstumj bez maz prom :)

bet ar suņiem, moš visādi ir. piem. nīmo šarlotei (RIP) varēja droši dod seju laizīt :) Varbūt mana hipotēze, ka smird spalva, jo atceros - kā reiz braucot pie Božes kundzes uz Saulkrastiem matemātik mācīties, šai bij milzīgs teļa lielūma suns - un nu tik - NŪ TIK! smirdīgs!!! kad ienāca telpā, elpu rauj ciet. bet... viņam manuprāt spalva smirdēj ne mute.

kaut es jau nez. moš viņš zin ienāca un sapūta! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?