tati ([info]tati) rakstīja,
@ 2006-11-20 22:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu usjo! Latvijā nevienu skaistu, labu biksi nevar nopirkt. Tāpēc pirkšu fotoaparātu. Labu. Un tāpēc pirms tam nopirku divas grāmatas. Tās, kuras jau sen, sen, sen, sen gribēju. Labas. Un tāpēc pa māju skraidu apkārt pupsika kreklā. Jo labs. Nu, es odmāju, gan krekls, gan pats.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kochka
2006-11-21 02:40 (saite)
jē, fotoaparāts stilīgiem cilvēkiem!!!
un kādas grāmatas tu nopirki?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tati
2006-11-21 08:55 (saite)
Jē, vai tad nebiji ievērojusi, ka skrienu pakaļ modei un visam, kas ir bling-bling un pievērš uzmanību? Tad nu gan attapies! Un, kā tev šķiet, kāpēc es ierakstīj ušo te iekš savas dienasgrāmatas? Nuja! Pareizā atbilde - es stiloju!!! Jē!

Un grāmatas arī ir stilīga,s tāpēc nav vērts te pieminēt - gan jau tu zini, kuras ir tās stilīgākās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

kļūdas labojums
[info]kochka
2006-11-21 14:27 (saite)
:)



es esmu nūģe, visas manas drēbes ir absolūti nestilīgas, un sakot stilīgs es neņirgājos. man patīk stilīgas lietas (citiem tas var likties nieki un galīgākais kičs), tikai nav tik daudz naudas (lai gan arī pa lēto var nopirkt kauko jauku)...man jau liekas, ka tagad modē ir būt nestilīgam...ahhhh..es vairāk neko nesaprotu, es taču tevi nepazīstu, muze........mēs slikti saprotamies, jā...bet stilīgs laikam tiešām nav īstais vārds priekš tevis (man tas patīk). nonkomformisms?



jā, protams, grāmatas arī man liekas stilīgas (stūlbā dienas reklāma). es te tā sēžu un domāju un tagad saprotu, ka vards stilīgs ir pilnīgi tizls, neforšs un var aizvainot cilvēkus, kuriem patīk grāmatas, vispār visus cilvēkus, kuriem ir sarežģīta dvēsele un negrib dzīvot pēc visādām uzspiestām huiņām.
nezinu, kādas tev patīk, tāpēc prasīju.
nožēloju, ka tā pateicu.

bet mode nemaz nav tik slikta, vai ne? man mājās ir ārzemju žurnāls ELLE un man patīk to skatīties:)

es atsaucu savus vārdus. laikam vārds stilīgs ir lamuvārds. es labāk teiktu fotoaparāts - radošiem, krāsainiem un mākslinieciskiem cilvēkiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?