taisni_banani ([info]taisni_banani) rakstīja,
@ 2011-11-15 09:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Esmu Strasbūrā, viss ir tik šausmīgi. mums nav laika uzkrāsoties, nav laika paēst, mēs dzīvojam pretīgā viesnīcā (vai kādam ir kādi ieteikumi labai vienalga cik zvaigžņu viesnīcai (mājīgai un bez ambīcijas) vai apartamentam Strasbūrā cenā līdz 150EUR?---- mums neviens nesaka, kas mums jādara, bet darba ir pārāk daudz. un laikam tā nebija pārāk laba ideja braukt no LV pirmdienas rītā un pēc tam vēl 4 stundas pavadīt transportā uz Strasbūru.

un tad, šī ēka. domāju, ka vajadzētu filmu arī par šo māju. nekad dzīvē neesmu bijusi tik izteikti drausmīgā ēkā. Katrīna, Tev vajadzētu atbraukt. Sajūta ir kā briesmoņa zarnās. Vai smadzenēs. esmu tādā šokā, ka grūti pat izstādīt detaļas. kad atjēgšos safočēšu labākos rakursus.
Tagad es saprotu, kāpēc visi ko sastopu tik negatīvi vērtē komandējumus uz Strasbūru, parasti gan minot citus iemeslus. vienkārši šī ēka ir viena no drausmīgākajām lietām, kas ar cilvēku var gadīties. viņa momentā iegruzī. vienkārši līdz ar pirmo elpas vilcienu. proporcjas, apgaismojums, plānojums. turklāt pilna optisko ilūziju un pēkšņu šaurību, tāpēc dažreiz paliek pa īstam bail arī pieaugušajam.

runājot par citu, vakar gaitenī gāju blakus Izraēlas gūstā pabijušajam Parlamenta deputātam, kurš stāstīja draugiem, kā viņam gājis Izraēlas armijas gūstā. Tāds jauns tirliņš, mahājās ar rokām un smējās. pašam patika.
http://www.socialistparty.net/international/812-paul-murphy-mep-and-other-peace-activists-detained-in-israel


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2011-11-15 11:22 (saite)
Labās viesnīcas tajā pilsētā cirka nedēļām cilvēki rezervē jau gadu uz priekšu. "Mājīga" - good luck, es uz to necerētu. Galvenais, lai nav briesmīga, lai ir silti, lai nav stundu jābrauc uz darbu ar trim dažādiem transportiem. Ir gadījies nakšņot katru nakti citā viesnīcā, jo uz visu nedēļu vienkārši nebija. Citiem ir gadījies nakšņot arī guļammaisā uz grīdas pie kolēģiem. Ja būsi arī decembrī, rezervē jau tagad if there's something left, jo Strasbūra ir Ziemassvētku pilsēta ar tirdziņiem, uz kuriem ļauži gāžas no visas Eiropas.

(Atbildēt uz šo)


[info]ingaile
2011-11-15 22:29 (saite)
pai

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?