taisni_banani ([info]taisni_banani) rakstīja,
@ 2010-01-20 14:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
labi, varbūt "viņi" šeit neprot cept rupjmaizi, toties Latvijā "viņi" neprot cept baltmaizi un pelēko maizi. NEKĀDU!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]alniz
2010-01-20 20:12 (saite)
man visgaršīgākā baltmaize šķiet no padomju laikiem ķieģelīšos... ar labu garšu un mīkstums bija maizīgs, nevis vatīgs. Pēc tam tikai tādu baltmaizi ēdu pie ukraiņiem, kas ruadzēja un cepa mājās. un vis vis garšīgāka baltmqaize bija kaut kādā ukraiņu skolas ēdnīcā......

aah un turku borkastu baltmaizes kliņģerīši ar sezama sēkliņām


bet vispār pie jums viss tik garšīgi liekas, ka gribās ciemos :):)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?