taisni_banani ([info]taisni_banani) rakstīja,
@ 2013-07-04 09:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
baigi stulbi, bet mums tomēr sevī arī nākas atzīt iepr.ierakstā aplūkoto centrbēdzes tieci, proti, vēlmi šeit, ārzemēs, izvairīties no latviešiem. izņemot dažus kam ir tā 'atvērtā domāšana' un kas man te ir draugi. bet tas 'bālo zēnu' bazārs, kas sākas, vairākiem pulcējoties vienuviet. bazārs kas izpaužas kā lejup vērstas bultas vai mazliet komatiņos uz augšu savilkti lūpu kaktiņi. kaut kāds sašutums vnk sašutuma pēc - lai arī visiem viss te ir labi. vienlaikus arī kauns par iedomību protams.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dejavu
2013-07-04 15:03 (saite)
Nav iedomība, tā ir normāla parādība. Man tas arī piemīt absolūti. Cik neesmu dzirdējusi par lielo un aktīvo vietējo latviešu kopienu, bet nevelk man ar viņu nedz iepazīties, nedz piedalīties. Varbūt kādreiz uz 18. novembri palūrēšu, kā vietējais tautas deju kolektīvs sudmaliņas lec, ja būs brīvs laiks, un droši vien uz vēlēšanām iegriezīšos vēstniecībā, bet uz neko vairāk es neesmu gatava. Briselē jau arī - jūs ar R. bijāt vienīgie mani latviešu "kontakti". Ar to es arī biju pilnībā apmierināta :) Salīdzinoši tas jau bija daudz.
Ir mums tā centrbēdze, reti izodas satikt kādu, ar ko gribas satikties vēlreiz, un man dažreiz pat ir kauns novērot latviešus ārzemēs. Mierinājumam - latvieši nav vienīgā tauta, kas mēdz uzvesties neadekvāti, un nebūt ne tā pati acīs krītošakā :)
Ir vēl arī gadījumi, kad ir nevis kauns, bet vienkārši skumji - piemēram, sarunā ar Dānijā uz ielas nejauši satiktajiem latviešu viesstrādniekiem- zvērādu ģērētājiem.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?