Girosa atklāsmes grāmata
Nu arī Rīdzinieku vēsās sirdis un izlepušos vēderus priecē Rēzeknē dzimušais Ausmeņa kebabs. Nav jāraugas melnīgsnējās sejās, lai saņemtu savu maizītē ietīto girosu ar dārzeņiem un mērcīti. Sauciet mani par rasistu, bet līdz šim bija radies iespaids, ka īsteni labi, kebabu gatavo nebalti cilvēki vai vismaz baltie cilvēki, kurus cieši vēro nebalto cilvēku acs. Fix_box, KebabsFix, Grillburgers ir tikai daži no piemēriem, kas liecina, kas gaļas bulciņai var pietrūkt, kas grūti definējams, iespējams, melnās ādas pieskāriens. Es nesaku, ka iepriekš minētie kebabi ir slikti, es saku, ka viņiem kas pietrūkst. Kas tāds, ko, līdz šim man šķita, var sniegt vien cilvēks, kura gēnos ir ieausta izpratne par dārzeņgaļmaizītēm. Tad nu lūk Ausmeņš, šķiet, ir salauzis šo rasismu manī, vai arī viņi ved skolot savu personālu pie attiecīgās rases pārstāvjiem. Kebabs ir teicams - aptuveni tikpat labs kā Bolderājas vīra gatavotais un tiesīgs uzmirdzēt Latvijas kebabu spožākajā Zvaigznājā.