svesinieks ([info]svesinieks) rakstīja,
@ 2016-10-24 16:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Hey, bet tas taču nav normāli - ticēt, ka raidījums "Ekstrasensu cīņas" ir legit?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gnidrologs
2016-10-24 18:09 (saite)
Atkarībā no tā cik legit liekas amerikāņu reslinga cīņas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]svesinieks
2016-10-24 18:51 (saite)
Nu, bet reslings jau ir tāda iestudēta horeogrāfija - cīkstoņi, lai arī dara sarunātas lietas, sit ar mīkstām dūrēm un citādi nodarbojas ar izklaidi, tomēr nedara neko pārdabisku.

Ekstrasensu cīņās ir nevien runa par to, ka iestudētas ir ekstrasensu cīņas, bet arī jautājums par to vai viņi ir spējīgi uz pārdabiskām lietām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2016-10-24 19:58 (saite)
Visdrīzāk, ka iestudēts ir viss, jo pat ja pieļauj neparastu spēju klātbūtnei, pārāk jau nu liela pārprodukcija krievzemē to ekstrasensu sanāk. Vot plašajā padomijā tik Vanga, Kašpirovskis un vēl pāris, a te pēkšņi prud pruģi.:) Pie tam, cik atceros to raidījumu (sen pēdējo reizi iešķielēju), visi tādi pagalam jauni. Kur ta visi vecie un viedie.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2016-10-24 20:59 (saite)
parasts aktieru, režisoru u.c. heavily edited darbs. tām sezonām visām viens scenārijs, apnīk. tak tie "magi" paši vazājas pa visādiem citiem raidījumiem. viena regulāri sēdēja citu raidījumu skatītājos... a tas, ko ukraiņi taisa, vispār ir tāda fantastika, ka tur jābūt ar zābaku regulāri sistam, lai kaut kāda doma būtu, ka tas pa īstam. pirms daudziem gadiem angļi uzcepa vienu sezonu, secināja - meh, nevienam nekas dižs nesanāk (nevis inscenēja brīnumus), un aizmirsa šo hujņu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?