erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2011-12-06 14:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:scissor sisters - lovers in the backseat

aptuveni pirms nedēļas tiku izaicināta uz spēcīgo ģeogrāfijas spēles maču. tamdēļ varam uzskatīt, ka vakar beidzot notika, ja ne gadsimta, tad nedēļas mačs noteikti. gudri, dumji, pārsteigti, centīgi spēlētāji, diemžēl arī asimetriskie pāķi, kas savas stulbības apzināšanās rezultātā nolemj nepiedalīties, bet traucēt citiem. ar tādiem gan ātri var tikt galā, nosēdinot pie datora, lai pārbauda, vai ir tāds feimaņu ezers, valsts tasmāna un vēl visādi pīrādziņi.nu ja - es, protams, visiem ieliku (ne velti mani aicina piedalīties ģeogrāfijas olimpiādē).

ar nodomu par siltām telpām un badly drawn boy atskaņošanu dodos mājup (kā jau ikvienai īstai meitenei/puikai pienākas). ha, siltie nodomi kaut kur izkūp, kad, esot puseceļā uz mājām, saņemu piedāvājumu paskatīties uz kafiju un cigaretēm. so i turned around...jāteic, ka šī fima rada agresiju mazlietin manī, jo gribās nosist tos kropļus, kas man traucē skatīties, jā!

un atkal mazliet reaktivitātes un nolemts šodien doties uz brit fresh. biļetes kabatā, kedas uz radiatoriem, vidusklaiku vēsture, melnā tēja, pagulēt, rīgas modes.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nezveers
2004-11-06 14:48 (saite)
Asimetriskie pāķi.. ;)) Labs! Speele bija TIESHAAM laba, tikai es neticeeju, kam gaaja tik saliidzinosji slikti..(treshaa jeb priekshpeedeejaa vieta) :) Veel kaadreiz uzspeeleesim?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2004-11-06 14:53 (saite)
noteikti kādreiz uzspēlēsim, ģeogrāfijas spēle ir viena no iecienītākajām aktivitātēm, jau vairākus gadus mētājās iecienīto aktivitāšu sarakstā. tikai šo gadu laikā pamainījušās dažas ailītes. piemēram, pirms gadiem 3 bija arī jāraksta puikas un meitenes vārds, pirms pusagda spēlējām ar apģērbu rakstīšanu (piemēram, elitāra apakšveļa). un par vemšānas veidiem ar ieinteresējos tikai pirms kāda gada.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]briesmoniic
2004-11-06 15:03 (saite)
man ar bij doties shon uz to fest, bet nedoshos. doshos tur kur pa briivu verees eesti un dzerti. re ka taadas vietas vel arii pasaulee i. ha.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2004-11-06 15:04 (saite)
pa brīvu ēst un dzert....mājas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]briesmoniic
2004-11-06 15:07 (saite)
maajas arii, bet ne shoreiz.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sarma
2004-11-06 15:16 (saite)
Es ar gribu uz kafiju&cigaretēm, tāpēc - kā patika?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2004-11-06 16:15 (saite)
pretīgi bija tas, ka daudz cilvēku. un kā jau 5dienas vakaros pienākas - dzēruši un savā starpā runāt griboši un bez jēgas smejoši. un, ja 2 stundas jāpavada tādā sabiedrība, drausmi pieriebjas. tamdēļ gribē`jās saiīsinātu filmu. bet tā nav filmas vaina, bet publikas. gribējās īsāku filmu, lai īsāku laika sprīdi tur jāpavada. nu jā - ej!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mokve
2004-11-10 19:14 (saite)
pelis gražojas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?