erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2030-10-04 19:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šodien pa visu māju meklēju matu gumiju, jo biju ieplānojusi no mājas iziet tieši tā un ne citādāk. vīlos, jo vienīgās gumijas, ko varēju atrast, bija prezervatīvi. tas man lika sākt domāt par to, vai šīs abas, hmm, mājsaimniecības preces varētu aizstāt viena otru, kura no tām ir jēdzīgāka un vai būtu nelaimīgāka, ja varētu atrast tikai matu gumiju, bet prežus - ne.
kopīgs prežiem un matu gumijām ir tas, ka gadījumā, ja plānots to izmantot, tad ir jāviļas, ja tomēr attiecīgais priekšmets nav atrodams. tiesa, prezervatīvi ieliek matu gumijām ar to, ka nepieciešams tikai viens uz diviem, bet matu gumijas dažkārt cilvēki lieto vairākas vienlaicīgi, kas galīgi nav raksturīgi prezervatīviem. gan matu gumijām, gan prezervatīviem ir alternatīvas, tiesa, neviena no alternatīvām simtprocentīgi neaizstāj kādu no gumijām. matu gumijas vietā varētu izmantot, piemēram, sprādzīti vai lentīti, bet ir kaut kādas frizūras, kur tas neiet cauri vai vienkārši neizskatās gana kruta. savukārt no grūtniecības var izbēgt ar kaut kādām tabletēm, piemēram, bet ar tām no gonorejas vis neizbēgsi. viens baigais gols no preža kājas matu gumijas vārtos - kaut arī ar zināmiem ierobežojumiem, tomēr prezervatīvs var aizstāt matu gumiju. piemēram, to var izmantot kā lentīti vai arī sagriezt, tādejādi izveidojot kaut vai vairākas, hmm, matu gumijas. veidu, kā matu gumija varētu pasargāt no bebīšiem un gonorejām, nespēju iedomāties. jāatzīst, ka matu gumiju dzīves cikls ir dahuja dabai draudzīgāks (man kabatā ir vides zinātnes bakalaura diploms), jo vienu matu gumiju parasti var lietot vairākas reizes un pat izvēlēties savu mīļāko matu gumiju, un tieši šo eksemplāru valkāt svētku reizēs. cik zinu, ar prezervatīviem tas nenotiek vai vismaz nav pieņemts. vissvarīgākās īpašības abiem priekšmetiem ļoti lielā mērā sakrīt, tāpēc abus mēdz dēvēt vienkārši par gumijām. piemēram, ja trūkst kāda no gumijām, tad tas simtprocentīgi nenozīmē nespēju veikt plānoto pasākumu. piemēram, var pisties, bet kaut kas moška pēc tam būs jāizdomā. arī bez matu gumijas var iet sēnēs, bet besī, ka zari ķertos manā ligzdā.

iesākumā uzdevu jautājumu, vai būtu nelaimīgāka, ja varētu atrast tikai matu gumiju, nevis tikai prežus, bet tagad sanāk, ka esmu dubultlaimīgs, jo dienas beigās atradu arī matu gumiju. tiesa, tas ir tikpat nejēdzīgi kā atrast prezi pēc pišuka - viss jau ir bijis, pārmetumu lietus lijis. kaut gan var jau nopisties vēlreiz - ar prezi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?