Līkcepure ([info]likcepure) rakstīja,
Par ciedru riekstiem esmu gandrīz pārliecināta.
"Piektdien Purvciema tirgū nopirkām ciedru riekstus. Ēdām visa ģimene. Pēc divām dienām visiem parādījās rūgta garša mutē. Ēdot ābolu, maizi, pelmeņus.. vienalga ko, viss bija rūgts. :( Meklējot Internetā pēc padomiem (latviešu, krievu mājas lapās) atrādām vairāk kā 300 atsauksmes par rūgtu garšu pēc ciedru riekstiem, kas var ilgt līdz pat nedēļai.
Uzzinājām, ka attīrīti ciedru rieksti var stāvēt tikai 2 nedēļas. Ilgākai saglabāšanai tos apstrādā. Rieksti var būt arī veci. Visi šie iemesli tik un tā noved pie viena - aknu traumēšanas/saindēšanas. Žultij izdaloties, parādās šī nepatīkamā garša mutē.
Visi iesaka dzert pēc iespējas vairāk ūdens, lai attīrītu aknas un organismu. Nekvalitatīvu riekstu partija."
Vot tā. Un sasirdzis ir arī Uldis. Joprojām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?