erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2020-11-19 21:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:atlas sound - knife (grizzly bear cover)

vakar man radās brīnišķīga ideja par to, ka es varētu būt pastāvīgi skumjā meitene, kas pilnībā nodevusies zinātnei un kuru apsmej skolas futbolkomandas puikas. šodien ideju turpināju attīstīt. apdarināt to ar visvisādiem sīkumiem. man būtu biloģijas celle, kurā nedrīkstētu ieiet neviens, kas nav es. celles sienās dzīvotu tāds trakumsērgas vīruss, kurš atpazītu manu dns un man neuzbruktu, bet uzbruktu pilnīgi visiem citiem cilvēkiem. principā es varētu šo vīrusu varētu modificēt visvisādi un likt tā "mustn`t kill" atmiņā citus džekus, es tur ieliktu mārvelu, jo viņš manā draugu testā ir uzrādījis vislabāko rezultātu no visiem vīriem. jā, tā ir bioloģisko ieroču darināšana. jā, latvija ir parakstījusi papīru "yo, mēs netaisīsim bioloģiskos ieročus, ja kāds aprij latvāni - pats vainīgs". un pohuj.

par manu traģisko skumjās zubrillkas likteni - ģeogrāfijas fakultāte nodibinātu futbola komandu, kurā būtu ļoti plecīgi un ļoti skaisti vīri, kas savā spēkā varētu sacensties ar pašu arnoldu švarcnegeru. šie puikas par mani, protams, ņirgātos, jo man būtu lielas brilles (labi, es jau tagad negrasos skatīties spogulī, lai redzētu, ka ir arī). futbola komandas kapteinis būtu mans (mete)urologu puika, ar kuru iepazināmies tajā romantiskajā naktī pie saules akmens, kad viņš gumijas laivā piebrauca, lai iepazītos, jau 200 gadu pirms tam paziņojot, kaa kaut kur esot mani redzējis. nu re, ilze avotniece, kura lasa manu dienasgrāmatu, futbolpuikām būs izpļāpājusies par šo atgadījumu, kas ņirgāšanās kāri futbola puikās padarītu tikai lielāku - ko tā briļļainā vēl neizdomās? bez maz vai ar pašu kapteini sadzērusi, phe! urologs-kapteinis par šo tēmu vienkārši neteiktu neko. tāpat futbolpuikas būtu kaut ko uzzinājuši par manu "pazīšanos" ar plāķiju jeb sandru. plāķijs vienkārši būtu latvijas ietekmīgākais džeks, kam mašīnas numura vietā būtu uzpūsts uzraksts "plucky". visi reāli mīztu no plāķija. nu, riktīgi. tā futbolpuikas kādu dienu stāvētu skolā pie skapīšiem un ņirgtu par briļļaino, līdz garām ietu plāķijs, to izdzirdētu un draudīgi lielākajam balamutem prasītu: "bļe, ko Tu teici par robi?" balamute sabītos, ļoti, ļoti  sabītos un, lai nedabūtu pa muti, sacītu: " es teicu, ka...ka....ka..ka elīna ir baigi foršā." likteņa irornija - balamute sameloja, lai nedabūtu pa muti, bet plāķijs viņam iegāztu un sacītu: "bļe, tas par to, ka meloji!" pārējā futbolkomanda būtu sastingusi. un ar skatienu plāķijs pārvērstu viņus pelnos. lieki piebilst, ka balamute tomēr paliktu dzīvs.

pēc tam es sēdētu savā bioloģijas cellē un bēdātos, jo tomēr būtu bijis žēl urologa-kapteiņa - viņš jau netika izdarījis nevienu sliktu lietiņu. kādu dienu līva atgrieztos no liverpūles un izdomātu paskatīties, kā iet man. tā viņa ar tomu nāktu uz pļavniekiem, lai uzzinātu, kā man iet. es, protams, durvis nevērtu vaļā. šķiet, aizmirsu pieminēt, ka viņa liverpūlē būs sarijusies steroīdus un izaugusi vismaz līdz ceturtajam stāvam, tā kā ieskatīšanās manā trešajā nebūtu sevišķi problemātiska. viņa palupītu, un viņai būtu skaidrs, ka ar mani kaut kas pilnīgi nav kārtībā, jo manas sienas būtu nolīmētas ar saldumu attēliem. piemēram, šādiem:

viņa prasītu tomam - bļe, kas erbei noticis? toms jau nezinātu, jo neredzētu. tāpēc paceltu viņu. viņš ieskatītos logā un teiktu: "ai, pa šmigu salīmējusi jaunas taptes, nekas."
vienīgais dzīvais futbolkomandas džeks (balamute) no tās pašas ilzes avotnieces uzzinātu, ka es it kā pazīstot latvijas ietekmīgāko karsējmeiteni līvu, un ļoti gribētu par to publiski izņirgties. diemžēl notikums ar visu biedru pārvēršanu pelnos viņam šoreiz liks paklusēt un aizlūgt par urologu-kapteini.

par un pret, par, un pret, man šķiet, ka skumjās un daudz apsmietās zinātnieces dzīve būtu zajebis, vēliet man laimes.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ilka
2007-11-19 22:56 (saite)
ar roni kopā tās krāsainās pupiņas izskatās lieliski :)

un man liekas, ka cilvēkiem jābūt tieši tādiem, kādi tie vēlas būt - kaut vai zibrilas vai balamutes.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-11-19 22:59 (saite)
forši ir tad, kad ar ritenīti pelē ātri braukā uz augšu,uz leju,uz augšu, upside down&inside out.

patiesībā šis bija ieraksts par to, ka dažreiz cilvēki nevar būt tādi, kādi viņi gribētu būt, jo viņiem pašiem par to var nākt smiekli.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ilka
2007-11-19 23:01 (saite)
bet spēja pasmieties par sevi taču ir viena lieliska lieta!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-11-19 23:02 (saite)
nē, šis ir tā, ka nemitīgi būtu jāsmejas, zinātnei nebūtu laika un es pelnītu naudu ar to, ka daktoroloģijas studenti nāktu uz mani skatīties. līdzīgi kā menijam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ilka
2007-11-19 23:09 (saite)
un Tev tāds dzīves modelis, tiešāk, naudas pelnīšana nepatīk?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-11-19 23:12 (saite)
jā, jo tas nesakrīt ar maniem plāniem. un visi, kas ir kaut kā sašķobījuši manus plānus vai vienkārši manu mieru un harmoniju, ir pelnījuši pa muti vai nomirt. stulbi būtu griezt vēnas pašai. jo tad būtu jākliedz: "buhaješ na veni, buhaješ na veni, buhaješ na veni!"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ilka
2007-11-19 23:14 (saite)
plāni ir viens, bet nejaušības ir nesaskaitāmas, līdz ar to... you never know.

ar labunakti!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mandra
2007-11-19 23:02 (saite)
man tik ļoti patīk, ka manai mašīnai numurs būtu uzpūsts. bet stāstam baigi egoistiskā morāle, tikko sapratu. mēs ar steroīdu līvu būtu zajebis krutās, bet tautas paruna taču vēstī 'pavei, kādi tavi drugāni, tāds esi tu pats'. sanāk, ka tomer arī Tu esi zajebis krutā, tikai mazliet citā profilā. tādā, kuru visi sāk ļubīt tikai pēc nāves, aptvēruši kāds zinātnes monstrs un bioloģisko ieroču pionieris ir slēpies zem tām lielajām brillēm un mūždien vientulīgā mētelīša, un skumjās hūtītes.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-11-19 23:06 (saite)
manā kapu profilā mūžīgi skanētu the teenagers un folks. ne jau young folks, bet the folkmusic - next big thing.

un tā paruna ir sūds. nebrīnītos, ja tā būtu aprakstīta kaut kādos straumēnos vai zaļajā zemē, vai baltajā grāmatā. vai "uz kraujas rudzu laukā".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandra
2007-11-19 23:15 (saite)
tā paruna noteikti ir aprakstīta iekš fundamentals of public relations (edition for scientist only) by Chris Martin.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-11-19 23:17 (saite)
tas ir krišjānis un mārtiņš kaudzīte?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandra
2007-11-19 23:19 (saite)
Nē, tas ir šņukstu roka augstākā pilotāža.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?