erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2020-11-18 14:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:simple kid - no news

game over, high score
ceturtdienas naktī es nekādīgi frikai, kurai šodien ir jubileja, nevarēju paskaidrot, kāpēc es viena pati esmu sandras mājās. vannā iešana man vienmēr ir īpašs process, jo jebkas, kas notiek reti, ir īpašs process. reiz ar tomu nospriedām, ka mums vēl uz mugurām ir fonofesta netīrumi. iespējams, tie ir viegli meli, jo līdz ceturtdienas naktij man virsū bija arī gdiņas netīrumi, jo festivāla netīrumus var nomazgāt tikai vannā. pēc maniem aprēķiniem sanāk kā sanāk. simts stundu ātrāk ierados endokrinologu ballītē, kur man bija jāatbild uz simts jautājumiem par savu darba vietu (ar kuru man nav nekāda sakara, jo man taču nav sakara ar daktorologiem).

pirmoreiz mūžā ar līvu saņēmām dūšu un aizgājām uz rokabilī, kas atrodas tieši pie līvas mājām. tas nozīmē, ka tam reiz bija jānotiek. tur satikām valteru krēsliņu, kurš vairs neesot romantisks, bet tagad ir ļauns un vispār ar mani gribot kniebties. vēlāk gan savu vēlmi atsauca, piesauca, atsauca, piesauca, bet, iespējams, tieši tas mūs ar līvu mudināja sākt sarunas par modi un puikām. netikām pat līdz manām mīļākajām biksēm, kad galdā bija jāliek fuckable topi. šķiet, kaut kas man nav kārtībā, jo manu topu iemītniekiem izplatītākais pamatojums bija "jo būtu smieklīgi". vissmieklīgākais jau diemžēl palaists garām. iedomājieties, cik tieši smieklīgi būtu bijis tas, ja mēs ar jāni strodu nevis vienkārši piedzertos un no rīta positivus ab festivālā spēlētu toxic spēles, bet pa kluso pārgulētu un tā visa rezultātā es, protams, paliktu stāvoklī. tā kā mēs abi esam goda ļaudis, neviens vispār nedomātu par abortiem vai tamlīdzīgām huiņām (vienīgi sandra man laiku pa laikam mestu ar nazi pa pieciem dzimumorgāniem atriebības vārdā), kaut arī būtu skaidrs, ka mūsu kopdzīve būtu neiespējama, jo vienīgais, par ko mēs varam runāt skaidrā, ir nekas vai kaut kas tamlīdzīgs. tā mēs sastādītu brīnišķīgu bērna dzīves plānu, kurā noteikti būtu ierēķināts tas, ka viņš neiedomātos prasīt neko par to, kāpēc viņš radies. un es bieži lietotu izteicienu "janci!" ar sakostajiem zobiem, ko esmu daudz satrenējusies mūsu un mārvela mūziklā "jancis".

šī iemesla dēļ es vakar aizgāju  uz cirku. labi, mazliet sameloju. aizgāju, jo lībekriss. un sava mīļotā futbola biļetes viņš vienkārši izmeta kokaudzētasvas miskastē. jā, mēs tiešām bijām cirkā. un es ar žokli līdz andergraundam skatījos, kā ir iespējami tik ļoti deviņdesmitie. beigās gan teju appiņņājos, jo iedomājos, ka visiem redzu cauri. un man jau no rīta bija sākusies tāda slimība, kuras siptomi parādās tikai tad, kad tie parādās. piemēram, klepus ir tikai tad, kad es klepoju, bet pirms un pēc tam nav pat tās klepsajūtas kaklā. nu, līdzīgi ar iesnām un sirsniņsāpēm, kas parādās tikai tad, kad zaudēts pingponga mačs, bet nekas pirms un pēc tam par to neliecina. braucu mājās ar domu ārstēties, bet, kad biju tikusi līdz dzīvokļa durvīm, secināju, ka atslēgas piekariņš, ko pirms tam biju sataustījusi somā, ir atslēgu piekariņš un viss, nevis atslēgu piekariņš ar atslēgu. padomāju, padomāju un izdomāju, ka mans labākais draugs ir mārvels (šķiet, tas arī rakstīts uz dažām sienām), kurš varbūt nav savās mājās, bet gaida vienmēr mani tur, kur ir viņš. viņš mani prot izģērbt ar acīm un bez neviena vārda novelk man skumjo mētelīti. es izplātos ar to, kā nu es smuki varu aizmigt, bet vēlāk atklājas, ka šoreiz tā ir tukša runa.

šis ir mans laimīgais rīts, jo esmu pieredzējusi 2 brokastis gultā, jo ceļamies divreiz. ņemot vērā faktu, ka pēdējās brokastis gultā man ir bijušas slimnīcā (tāpat arī priekšpēdējās, iepriekšpēdējās, iepriekšpēdējās, postpēdējās, subpēdējās un suprapēdējās). atradu ideju par bioloģijas celli, kurā es varētu ieslēgties, dabūt to, ko man piedēvēja pirms nedēļas (pilnīgu nevēlēšanos kādu satikt), un dzīvot skaistu dzīvi ar zinātni. zīmi, ka tā ir jādara, man deva zanita, paziņojot, ka, ja mans kods ir ekarkautkādiem cipariem, tad manas autekoloģijas zināšanas ir vērtējamas ar deviņām ballēm. bet man taču visa dzīve, visa ekoloģija vēl priekšā. galvkājus un koraļļu rifus ieskaitot.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mandra
2007-11-18 18:47 (saite)
Nē, es nemetīšu nazi Tavos piecos dzimumorgānos. Arī Pončika dzimumorgānos ne. Es neesmu ļaunatminīga, turklāt mazliet jūs mīlu (īpaši svētkos).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-11-18 18:53 (saite)
pončika piecos dzimumorgānos nebūtu neko korekti mest, jo viņam vispār nav nekāda sakara ar Tavu abortu. es nevienu neaizstāvu, ja kas.

īstenībā man jau var mest, jo mēs ar jāni strodu nepārgulējām, tātad stāvoklī no viņa neesmu :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandra
2007-11-18 18:58 (saite)
Bļaģ, nafig Tu aistāvi to bočku? Viņš bija sasodīts līdzzinātājs, kurš turklāt neleca zobenam priekšā, lai glābtu savu vismīļāko sirddrugānu!

Ar Jāni Strodu varbūt ir tāpat kā ar skorošanu Digitalism laikā - pamana jau tikai citi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-11-18 19:01 (saite)
nebija viņš līdzzinātājs, pats bija ļoti pārsteigts un nobijies, ieraugot manā rokā ieroci. šķiet, kādā mirklī pat redzēju tā saucamās baiļu asaras, bet tās bija tikai uz mirkli, jo viņš no pārbīļa sāka trīcēt un ruastīties, līdz ar to baiļu asras tika nokratītas.

jā, varbūt, bet tad man jau būtu liels vēders.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandra
2007-11-18 19:03 (saite)
Es nesaprotu - Tu par viņu vislaik ņirgājies, bet tad, kad citi ņirgājas, tad aizstāvi. Tā kā tāds Bunģis vai kā to čali tai pasakā vai kur tur sauca.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-11-18 19:06 (saite)
es par resno esmu ņirgājusies kādas 3 minūtes visa sava mūža laikā, bļe.

vai tad tajā pasakā ar to čalīti tiešām bija tā, ka viņš arī kaut ko aizstāvēja? vai tad neatņēma (speķ)maizītes un neiegrūda sniegā vai kaut kā tā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandra
2007-11-18 19:08 (saite)
Pohuj par to čali, gan jau, ka kādu aizstāvēja. Neviens jau nav tikai balts vai tikai melns :>

Tu par Pontāgu ņirgājies biežāk, nekā cikloni šķērso Latviju!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-11-18 19:12 (saite)
ES NEŅIRGĀJOS! (tas jānolasa "esteviienīstu" balsī) neņirgājos, jo esmu kā cibiņš. lūdzu, mini ņirgāšanās piemēru, bet viss jāraksta otrādi.
ES TEVI IENĪSTU!


un kas tas par vārdu - pontāgs? kaut kāds grieķu cinisma čalis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-11-18 20:03 (saite)
nomīzi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]veidenbaums
2007-11-18 23:07 (saite)
kaķīšu ziemassvētki, es jūs abas mīlu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?