erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2020-08-14 13:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:lo fi fnk - end

boylife

ar jaunajiem optostroķiem dzīve ir skaista - redzu visādus uz sienām rakstītus "pizda". uz galda man stāv sauļošanās smērs iedegušai/melnīgsnējai (īgnai melu dēļ) ādai, bet tas nekam neder, jo karlīna mani jau četras dienas saukā par kārtīgu nigeru. tāpēc es uz pludmali eju naktīs, kad tur ir astrofiziķe, daktorologs un divi bračkas, par kuru radniecību liecina tikai dokumenti, nekas cits. [info]mandra man prasa, cik ilgi pazīstu šafonu (dažas stundas pirms tam viņi ir dejojuši riesta deju staķikā, bet laiciņu pēc tam es atzīstos [info]mandras mīlestībā šafonam, uz ko viņš attrauc: "that`s fine with me"). redz, ja es viņu būtu pazinusi jau ilgi, tad noteikti būtu rakstījusi par viņu daudz, daudz, jo pērles birst vēl vairāk nekā zvaigznes, kuras man ir likušas vēlēties tamagoči, tetri, to, lai šafons būtu piedzēries, to, lai visi beidz dirst un visas tās lietas, kas nejauši tiek izrunātas krišanas brīžos. patiesībā šafonu es pazīstu aptuveni divsimt gadu, bet reti viņu pieminu, jo viņš ir neaprakstāms. kādreiz manā filmā būs kadrs, kurā viņš, ejot uz jūru, sāk dziedāt, ka grib jaunu kleitu, grib jaunu it visu. daktorologs karlīna smieklos zaudē savu pēdējo ribu, bet šafons pazaudē mūsu šķiltavas. mēs esam labā izejas pozīcijā - dzērieni ir pie mums. ja viņš neatradīs šķiltavas, nedosim dzert, bet viņš nedrīkst to pieļaut. beigās viņš paņem cigareti no mums un iet pie krieviem, pirms tam pārliecinoties, vai cigarete tiešām ir cigarete. ir. tiesa, tikmēr tiek atrastas divas šķiltavas. šafons nespēj atcerēties [info]mandras vārdu, tāpēc pasniedz džinu ar klusu uzrunu "sieviete!". man ir asa mēle un tuvredzīgas brilles, bet šafons, ieraugot zemē kurpi, saka, ka tas ir kā no pasakas par raganu, kurai nokrita zelta kāja. domā pelnrušķīti? jā, pelnrušķīti.

vēl tikai

-es točna zinu, ka uz nākamo jautājumu Tu neatbildēsi.
-kā Tu to vari zināt?
-tā, ka es to uzdošu tik klusu, ka, ja ar klusumu varētu izspiest vīnu no vīnogām, tad no gaisa sāktu krist jau gatavas vīna pudeles

un jānim platkojam ir dauzonīgs noskaņojums, tāpēc mums nav randiņa vakar, bet telefons izslēgts viņam ir šodien, es ceru, ka nebūs piepildījušās ulda prognozes. nopirku šņapst un vienpadsmit paciņu cigarešu, bet smēķēt grasos tikai katru vienpadsmito. laiku pa laikam man rādās kuivilp murgi, par pukkelpopu gan neviena. un loģiski.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sveetaa_seeta
2007-08-14 16:00 (saite)
ja Tu būtu mazliet mensonīgāka, viņš Tevi atcerētos.

uz puķīti es laižu rīt. tādu piektdienas braucēju nav, jo sākas viss ceturtdien.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandra
2007-08-14 16:06 (saite)
ach, nu jasno. pie skaisto zēnu grupām met krūšturi uz skatuves arī par mani, lūdzu.

mensonīgāka? i can deal with that! melnākus matus un lielāku muti? vai arī viltus asariņu uzzīmētu ar melnu kontūrzīmuli?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-08-14 16:16 (saite)
Tev jābūt vairāk šādai:
http://www.draugiem.lv/friend/?89871&aid=6302011&apg=1

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-08-14 16:16 (saite)
nu, tā kā pirmajā bildē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mandra
2007-08-14 16:20 (saite)
aptuveni skaidrs. nākamreiz vairāk piedomāšu pie imidža.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?