erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2020-04-21 17:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:jim noir - the only way

the wonderfull life of elīna kolāte

es vakar pirmoreiz pati savām rokām (un tā nav metafora) atkausēju saldētavu, kurā bija tik duadz ledus kā četros titānika aisbergos kopā, ik pēc 5 minūtēm zvanot šarmam, lai ziņotu par saviem panākumiem vai likstām. kad četras stundas viss bija vienkārši izrubīts un nekādas izmaiņas ūdens agregātstāvoklī nenotika, ņēmu talkā karstus tvaikus, kas arī ir sūds, tad ķēros pie fēna, kurš ir foršs, ja  vien ir sprauga, kur pūst. un tad ņēmu talkā vienkārši verdošu ūdeni, ar kura palīdzību tiku līdz iespējai atvērt saldētavu durvis. un tad sākās roku darbs skarbos apstākļos - ar karotēm, nažiem un dakšām brutāli cirtu ledu (vienubrīd pat mēģināju visu izdarīt ar korķviļķi). jo bija jāsteidzas, jo līdz vakaram vismaz bija jāuzzina, kas tur iekšā. un tā šarms man iemācīja taisīt mīdijas un foreli, kas bija baltā krāsā. izrādās, ka visu ēdienu galvenā sastāvdaļa ir ir olīvoils un gārliks. un es par mūsu restorānu biju nenormāli lepna, protams.

man ļoti patīk runāt pa telefonu ar latvijas glītāko vīrieti, jo puse no sarunas sastāv no bathedīgiem smiekliem un saruna kulminē, kad viņš saka: "Tu jau zini, kur ir mana roka." tā 8:45 no rīta es sagaidu savu pēdējo vakariņu/brokastu viesi, paguļam vēl pusstundu (viņš man netic, kad saku, ka līdz tam laikam esmu gulējusi precīzi pusotru stundu) un izdalu brokastu talonus. neviļus galvā skan džima noira "the only way", bet ar noiru kaut kas nav kārtībā, jo viņa solobalss neskan ne daugavgrīvas, ne tīnūžielas tunbiņās, instrumentālais gan un bekvokāli arī. dabas muzejā ar the kolātiem atklājam, ka gulbja seja ir gandrīz zirga seja, divdesmit reižu dārgāk sarijamies, un tagad es esmu kaut kas tāds kā bernarda summary/summer girl, jo man ir sestdienas apakšbikses, koreja dārgela vasaras kleita, vilciena spēle un television educative (lūdzu visus francūžus aizvērties).

tagad uz vecpuiša palodzes ir brīnišķīgs ziedu bāriņš, jo, ja nav vāzīšu, bet graņonkas jāizmanto dzeršanai, tad ziedi ir pa vienam jāstūķē tukšās vīna vai alus pudeles. un no ārpuses tas izskatās brīnišķīgi. kā pie prinčiem.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sin
2007-04-21 18:41 (saite)
es atceros bèrnìbà musu ledusskapja durtiñu iekšpusè bija zìmèjumi ar pàrstrìpotiem nažiem un škjèrèm un vèl bija kautkàda trešà pàrstrìpotà lieta! :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2007-04-21 23:02 (saite)
tas droši vien nozīmē, ka tos nedrīkst saldēt

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?