erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2018-10-21 14:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:sufjan stevens - chicago (acoustic)

man vakar kājās bija pašnenovelkami gumijas zābaki un liels āmurs somā, jo jāskraida pa atsegumiem, pa karjeriem, pa purviem, kur aug čužas, kas ir aizsargājams uags, kas aug tikai čužu purvā. kaut ko nepareizi sarēķinu un rīgā atgriežos izsalkusi kā trīs divi dinozauri, kas izmira tikai tāpēc, ka dūdiņa negribēja seksu. man zvana un liek stāvēt, bet tas taču ir šausmīgi mokoši, jo ar katru bezēdiena sekundi es tuvojos nāvei. ierodas [info]pika un  [info]ny, nokļūstam honkongā, un beigās sanāk, ka tās ir visjaukākās dzimšanvārddiena vakariņas, kas man jebkad bijušas. mīlam un nolemjam piedzerties pēc astro. i love you mūs nelaiž ikšā, jo esam huligāni, bet ar šarmu viss ir gaiši, es pamostos ar apzīmētu ķermeni, nevaru attaisīt acis, jo aizlipušas, tagad sāp (ne jau acāboli, bet acu miziņas) un sarkanas, tikpat sarkanas kā uzacis.

es jau kādu laiku sešos no rīta ar milzu ieinteresētību skrienu uz pasta kasti, lai saņemtu vēstuli, bet tur nekad tās vēstules nav, jo principā jau nevienam neko tādu man nevajadzētu sūtīt, bet šoreiz, jā, šoreiz man ir aploksne pilna ar visdažādākajām virsmām, ko apraktījis mārvels, ai, mīļš. to es saucu par dabas draugu. un eju pagūt 40 minerālu pēc astoņām pazīmēm katru. man somā ir ģipšakmens, kaut kāds šūnakmens un viens iezis, ko nepazīstu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gobish
2006-10-21 22:04 (saite)
taa dino teorija man tiikama:D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2006-10-22 14:12 (saite)
to mums stāsta lekcijās

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gobish
2006-10-22 14:32 (saite)
bet varbuut der aizdomaaties ka dino chikses nav pie vainas, bet tie dino viiri bija totaali shtrunti, jo bija impotenti? kaa ar sho versiju?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2006-10-22 15:58 (saite)
tāda netiek pieļauta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ami
2006-10-22 15:23 (saite)
mācīties iežus ir vēl jautrāks pasakums kā mācities minerālus, bet visā visumā man žēl, ka pirmajam kursam nav tāds atseviķš priekšmets kā ģeoloģija mistera flinstona jeb Strauča vadībā. vai varbūt ir? ja vien tu neesi sasodītais gjeologs.... tu taču neesi?!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2006-10-22 15:58 (saite)
es neesmu ģeologs.
diemžēl es pat nemaz nezinu tādu strauča kungu. ja vien tas anv tas pats, kas ģeoloģijas ģirtiņš.
man mammai ir foršās iežu kastes. tagad stāv virtuvē uz galda.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ami
2006-10-23 18:35 (saite)
ja ģeoloģijas ģirtiņš ir tas pats, kas Stinkulis, tad arī viņš ir foršs. gan jau arī Strautnieks jums kaut kad pavīdēs, varbūt nē (pagāšgad praksē viņš pukojās, ka laikam pirmajam kursam neko nemācīs)

Bet atļauj man Tevi dēvēt, ak, stulbais pirmais kurss, atceries, ka iežus nenoliks neviens, jo ģirtiņš un strauča iežu pavēlnieki.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2006-10-23 20:03 (saite)
strautnieks mums māca zemes zinātni. šodien par brīnumu nokārtoju minerālu darbu. es varu derēt, ka jānis, kurš šovasar piedalījās pasaules ģeogrāfijas olimpiādē, noteikti nokārtos iežus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?