erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2017-12-18 17:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ziemassvētku balle bija pilnīga dirstuve. patiesībā es to zināju jau krietni pirms tur ierados. es nezinu, cik stulbam jābūt cilvēkam,lai divlitrīgu balzama pudeli "noslēptu" blakus miskastei, bet, prom ejot, to nepaņemtu līdzi. nu, es biju tieši tik stulba. vēļ man pazuda metelafona, tauriņķeramais un vēl kaut kas, bet tās lietas droši vien atradīsies. esmu pārliecināta, ka vienā mirklī man un riņķītim bija sarkanas kleitas mugurā. stulbi, ka mēs abi nevaram salīdzināt ziemassvētku izrādes mēģinājumu ar īsto uzstāšanos, jo viens no mums neatceras mēģinājumu, bet otrs - pašu izrādi. mans mīļākais teātra pārinieks pasaulē ir skandi. es viņam tūliņ aizsūtīšu the killers dziesmu "andy, you`re a star".


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]frikadele
2005-12-18 17:45 (saite)
Nozagi manu dziesmu. Tava šīs dienas ieraksta kvalitāte ir proporcionāla vakardienas izskatam.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2005-12-19 10:13 (saite)
mana ieraksta kvalitāte ir proporcionāla balles kvalitātei. es nemaz to dziesmu neaizsūtīju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]quizer
2005-12-18 21:55 (saite)
Metalafona tauriņķeramais vai metalafons? Jebkurā gadījumā, ši satriecošais mūzikas instruments ir pietiekoši liels , lai tā vienkākārši nepazustu, tapēc es spēju iedomāties kā destruktīvs inkognito nolemj piesavināties Metalafonu un vēlāk ārdot to Doska.lv pa 10LS... un Šokolādes porteris nav garšīgs

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2005-12-19 10:12 (saite)
porteris, ko e nislēpu pie miskastes ir gana garšīgs, lai es gribētu, lai tomēr to nebūtu tur slēpusi. es mācēju nospēlēt "wonderwall" ar metalafonu. tiesa, ar visiem instrumentiem māku to nospēlēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?