erbe mierplēsis ([info]sveetaa_seeta) rakstīja,
@ 2017-11-15 19:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:at some motherfuckin` disco
Mūzika:scissor sisters - music is the victim

šorīt gāju uz skolu, zinādama, ka jāpiedalās erudītkonkursā un ka visi tieši man prasīs, kāds būs priekšnesmums. protams, no rīta vēl šāda priekšnesuma nebija. dažkārt lietas rada idejas, tamdēļ randoma kārtībā no visiem kandidātiem uz skolu paņēmu šādas lietas: guļammaisu, tauriņķermao tīklu, peldcepuri (kura priekšnesmua laikā saplīsa) un metelafonu. pielikām klāt glōbusu un kādus 15 puķu podus, un viss bija gatavs. un man tik ļoti, ļoti patīk, ka pirmais jautājums man ir "kas ir puķu bērni?". citām komandām pat likās, ka es pati esmu izdomājusi šo jautājumi (jā, jā, mana skola bija tā, kur vīri stāv pie sienām un, kad paeju garām kopā ar friku, naidīgi saka: "pjuķu berni!"). un forši , ka televizorā jāatpazīst visādi pink flojdi un led zepelini.

pēc tam es biju pie meitenes, kas ir ļoti slima, bet viņas un valsts svētku svinības tomēr notiks. viņu sauc frika. frika man uzdāvināja šādas lietas: griežu brāļu albumu "griezes griež" un vēl vienu - modernāku - viņu albumu, grāmatu "kā zināt, vai tā ir mīlestība?" (izlasīju jau kādas 3 nodaļas. zinu ,ka jāskatās acīs puikām, lai redzētu, vai viņi skatās uz mani), 1978.gada playboy žurnālu, mazu diskiņu, kur var paskatīties slēpošanas kostīmus un atlaidi kosmētikai stockmanā (derīgs līdz 13.no vembrim). vēl atdeva man manus scissor sisters, nika dreika un beach boys diskus. es biju ļoti priecīga.

un es nesaprotu, kas man ir noticis, jo elīna kolāte, kura parasti ir vienīgā, kurai ir auksti (vai arī viņai ir visaukstāk) pēkšņi kļuvusi par ļoti karstu būtni. es tagad pie datora sēžu ar vasaras drēbēm. un ar tadām staigāju pa skolu un pavēlu atvērt logus. un tas karstums nenāk no ārienes, bet sēž iekšā. varbūt viss dēļ draugiem, kuru skolā nav. vakar vēl bija toms un edgars, bet edgars uzvedās kā sūds - manu degunu apķēpāja ar lūpu balzamu (savējie saprot, cik liels grēks tas ir).

man virtuvē stāv nēģas, un es pasūtīju svītrainas brilles.

vakar man puika no klases uzdāvināja rozi. tas nebija edgars rublovskis.

man latvijas lielākajā portālā pirmoreiz ir slepenais pielūdzējs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kemune
2005-11-16 10:43 (saite)
space oddity

feini te, iemaldījos

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2005-11-16 22:08 (saite)
Tev ir paveicies dzīvē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]gobi
2005-11-16 16:39 (saite)
music is a victim tika iekljauta vienaa no manaam dziesmu salaseem:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2005-11-16 22:09 (saite)
man tā ir deju izlasē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?