|
|||||||
Tātad::
Jauns |
FriendsofFriends |
Visi |
Tēmturi:: kino | ēst | saulaina -
Comments:man tā jūtube mājās neiet, es priecātos, ja tu pateiktu priekšā, how to pop amarantu, quinoa un griķus... citādi tie superīgie raw garden mušļi ir traki dārgi
katliņu ar biezu dibenu uzkarsē, tad ieber mazliet tā amatanta, un tas smuki uzpūšas ( mikroskopisks jau tāpat ir, bet uzpūsts). bez taukvielām!
kvinoja - tāpat. griķi- hmm- nav mēģināts, bet pamēģināšu. man kā reiz ir svaigie. Ko vēl esi izmēģinājusi no amaranta? Es Gemosā iepirku, bet pagaidām neesmu izdomājusi pielietojumu. Kvinoja tomēr vislabākā ir ar hummusa piedevu, citās kombinācijās nelikās nekas īpašs.
Amarantu- kopā ar auzu pārslām izmērcēju brokastīm. Bet vispār gan kvinoju, gan amarantu pieberu pa saujai pie dārzeņiem sautējot/ kartupeļus nelietoju/ . Kvinoju- ar sēnēm taisīju. Absolutsed.lv ir pāris receptes
|
|||||||