Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina -

16. Mar 2012 18:11

intresants veids , kā izdarīties ar amarantu

(http://www.iherb.com/Now-Foods-Amaranth-Certified-Organic-16-oz-454-g/13750?at=0 )

http://youtu.be/sqbQDKxDyW4

uzbēru ķirbju zupai

starp citu:
Serving Size: 1/4 cup (47 g)
Iron 60% DV

Tags:

6 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]lavendera
Datums:17. Marts 2012 - 09:06
(Link)
man tā jūtube mājās neiet, es priecātos, ja tu pateiktu priekšā, how to pop amarantu, quinoa un griķus... citādi tie superīgie raw garden mušļi ir traki dārgi
No:[info]str
Datums:17. Marts 2012 - 09:53
(Link)
katliņu ar biezu dibenu uzkarsē, tad ieber mazliet tā amatanta, un tas smuki uzpūšas ( mikroskopisks jau tāpat ir, bet uzpūsts). bez taukvielām!
kvinoja - tāpat.
griķi- hmm- nav mēģināts, bet pamēģināšu. man kā reiz ir svaigie.
No:[info]antuanete
Datums:19. Marts 2012 - 09:46
(Link)
Ko vēl esi izmēģinājusi no amaranta? Es Gemosā iepirku, bet pagaidām neesmu izdomājusi pielietojumu. Kvinoja tomēr vislabākā ir ar hummusa piedevu, citās kombinācijās nelikās nekas īpašs.
No:[info]str
Datums:19. Marts 2012 - 10:53
(Link)
Amarantu- kopā ar auzu pārslām izmērcēju brokastīm. Bet vispār gan kvinoju, gan amarantu pieberu pa saujai pie dārzeņiem sautējot/ kartupeļus nelietoju/ . Kvinoju- ar sēnēm taisīju. Absolutsed.lv ir pāris receptes
No:[info]antuanete
Datums:19. Marts 2012 - 16:03
(Link)
Jā, tās es jau skatījos. Pamēģināšu piebērt sautējumiem, paldies par padomu :)
No:[info]str
Datums:19. Marts 2012 - 16:38
(Link)
un salātos protams ( tāpat kā kuskusu)