Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina -

7. Jul 2009 12:38 21 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]oblica
Datums:7. Jūlijs 2009 - 21:42

Atradu vēl vienu.

(Link)
Sēņu/putnu gaļas buljons ar sēņu pelmenīšiem 4—6 personām vajadzēs: 500 g gaileņu, 1 kg vistas vai tītara gaļas, 1 vidēju sīpolu, 200 g pastas mīklai vai won–ton mīklas kvadrātiņus, 3—4 ķiploku daiviņas, zaļumus — dilles, pētersīļus, estragonu, 1—2 burkānus, 100 g bekona, seleriju sakni, lauru lapas, smaržīgos piparus. Liek katliņā putna gaļu, sīpolu, seleriju sakni, smaržīgos piparus, burkānus, garšaugus, garšvielas un pārlej ar ūdeni. Uzvāra, noputo, samazina liesmu un vāra uz lēnas uguns aptuveni 2—3 stundas. Sviestā vai olīveļļa apcep gailenes (sakapātas), zaļumus, sīpolu, ķiplokus, bekonu, sāli, piparus (pēc garšas). Veido pelmenīšus, kuros liek sacepto masu kā pildījumu un pasniedz ar putnu gaļas buljonu.