starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2006-04-24 15:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
whiplash - play dead

Visi guļ. Arī kartes turētājs – šoferīša mundrinātājs blakus sēdeklī atplīsis smieklīgā pozā. Drīz tiksim uz autostrādes, tur jābūt atdalītām pretējām joslām, tad varēs iemīt grīdā, pretī braucošās fūres arī tik dikti nespiedīs acīs savas halogēngaismas. Līdz Kuopio vēl kādi simts kilometri. Tad būs jāmodina ceļvedis, jāmainās vietām. Ir nogurums, bet plīsis vēl virsū nenāk. Varētu piestāt, lai uzpīpētu, bet termometrs aiz borta vēstī -25° C. Tā jau dūms iesalst cīgā – jēgas nebūs nekādas. Jāuzliek patīkama šofermūziciņa. Kāda kasetīte, ko pirmo var pustumsī sagrābstīt.. Jā, James derēs ļoti labi ..


Help's on it's way, i'm lost in space
No protection
Please come and rescue me
I've got no friends, an orphan
Who had faith, who betrayed
Took only a kiss to give me away
Who had faith, who betrayed
Took only a kiss
To blow you away

All in my head
I'll play dead, if you want me to
If you want me all in my head
I'll play dead, if you want me to
If you want me

Who had faith, who betrayed
Took only a kiss to give me away
Who had faith, who betrayed
Took only a kiss
To blow you away

... Tu parasti ieradies vēlu vakarā un parasti bez iepriekšēja brīdinājuma, kad es jau biju ielīdis gultā. Es neatceros vai tev biju iedevis atslēgas, katrā ziņā tu nāci nekad neklauvējot. Es nekad negaidīju tevi, bet nebiju arī izbrīnīts par tavu ierašanos. Tu allaž iebrāzies vētraini un skaļi, allaž jautrā noskaņojumā (mani tas nedaudz kaitināja), taču nekad neiededzi gaismu, kamēr izģērbies. Lai izliktos nemanām manu nekādību. Tādēļ tu nemēdzi vilcināties ar turpmāko. Bet es vienkārši ļāvos. Ne tā - neizbēgamībai padevīgi, bet tikai bez iedvesmas un ieinteresētības. Iekārtojos ērtāk, aizliku rokas sev aiz galvas un klausījos savās sajūtās. Sajūtas man deva neviennozīmīgus mājienus: “tas nav godīgi..”, “ir vairāk patīkami, nekā nepatīkami..”, "nesteidzies pats un nesteidzini nevienu.."


Dīvaini, ka jūs nekad nesatikāties pie manis. Nu, jā, viņa parasti projām devās pieklājīgi savlaicīgi. – bērnības fotogrāfiju skatīšanās, riču-rača spēlēšana, lielā ceļojuma un nedēļas nogales veloizbraucienu plānu kalšana parasti neieilga. Tu zināji, ka viņai pieder diena, bet tev nakts. Tu, protams, labāk būtu vēlējusies visu laiku, bet nekad to neizrādīji. Samierinājies. Mierināji (varbūt mānīji?) sevi ar domu, ka tev pieder labākais laiks un vērtīgākā manas diennakts daļa. Es tevi apbrīnoju par to ...





(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?