starro ([info]starro) rakstīja,
@ 2018-01-30 22:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:pinkshinyultrablast

melnā volga jūsu pilsētā, melnā volga jau pie jūsu durvīm
Manā oktobrēnu bērnībā mūs mācīja nerunāt ar svešiem onkuļiem un tantēm, bet ja cienā ar saldumiem, tad uzreiz bēgt. Paši oktobrēni mēs savā starpā stāstījām briesmu stāstus par pazudušiem bērniem, kurus pēc daudziem gadiem atrodot Uzbekijā vai Gruzijā ieslēgtus uzbekiešu un gruzijiešu pagrabos, atpazīstot pēc nodevīgi zilajām acīm un blondajām matu cirtām.
Pēc valsts pievienošanās NATO, kā bieži nācās lasīt komentāros pie jebkurām ziņām, pazudušie mazie latvijas bērniņi pēkšņi sāka atrasties maniakālu vāciešu, nobarojošos austriešu vai izvirtušu norvēģu ģimeņu pagrabos. Aktualizējoties levantes un magrebas bēgļu jautājumam, mūsu bērniņi atradās šeihu harēmu gūstā.

18. janvārī mūsu mietpilsonīgajā piepilsētā strauji izplatījās panika, ka netālu no skolas kādu puisēnu vīri no balta busiņa esot vilinājuši iekāpt, taču puisēnam esot izdevies aizbēgt. Stāsts tika multiplicēts, apaugot ar detaļām un dramatiskiem raksturojumiem vārdu izvēlē tās aprakstot. Beigās vispārējs sašutums par policijas patruļu neesamību un aicinājumi veikt vispārēju totālu videonovērošanu visā ciema teritorijā. Pēc dienas fleims noplaka.
22. janvārī jau vīriešu bars ar balto busiņu esot uzbrucis meitenītei jau pie pašas skolas otrā pagasta ciemā, nu jau tam tumši tonēti logi, meitenīte knapi iemukusi skolā, taču vīri turpinājuši nolaupīšanas mēģinājumu skolas telpās. Pagasta māmiņas šausmās, solās bērnus uz skolu vairs nelaist, kamēr nebūs izkratīti visi baltie busiņi un aizdomīgie gājēji – vīrieši.
Nākamā dienā dienā parādās ziņas par jaunu uzbrukuma mēģinājumu, šoreiz jau pie galvaspilsētas mikrorajona skolas, vīri jau medī ar melnu džipu. Vakarā sižets TV, panikas auditorija jau ir nacionāla mēroga.

Līdz beidzot 25. janvāra pēcpusdienā parādās policijas oficiālais komentārs:
https://www.diena.lv/raksts/latvija/kriminalzinas/zens-marupe-izdomajis-stastu-par-personam-kas-aicinajusas-bernus-kapt-busina-14189694



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?