Cilvēks Spainis ([info]species) rakstīja,
@ 2003-10-09 12:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Itkā man par to veel nebūtu jaadomā, bet es tā tomēr padomāju- Itkā jau būtu forši precēties baznīcā, bet galīgi negribās to Jēzu iesaistīt savā privātajā dzīvē (kas viņš man tāds? Nav pat radinieks!). Man pietiek jau ka mani bērnībā, kamēr biju maziņš, tizls un nekā nesapratu, paspēja pa visādām baznīcām sasvētīt un sakristīt. Tās svētulības vēl joprojām kā akmens uz galvas.
Patīk man baznīcās tusēties kā arhitektūras vērtībās, smuki un iespaidīgi. Gribētos kādreiz nokļūt kādā lielā gotiskā katedrālē, naktī, negaisa laikā(tas tāds maziņš sapnītis). Bet kad tie vecpuiši halātos sāk gvelzt sviestu, tad gan ir cauri ar visu noskaņu. Nepatīk man safārējušies nereālistiski cilvēki.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2003-10-09 13:03 (saite)
es gan neesmu kristīta.
un par tām precībām baznīcā-a kāpēc ir forši tur precēties? tapēc, ka smuki iekšā? tās atmosfēras dēļ? tas jau nekas, ka neesi dievam baigais čomaks, tak vajag darīt kā pašam patīkās. baznīca tomēr ir bik labāks variants par N. pagasta padomes būdu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]species
2003-10-09 13:14 (saite)
Tipiski. Tad jau es labāk precos pļavā, bet nevis lokālajā kultūras šķūnī.
Kad pienāks laiks, tad arī padomāšu. Moš pēc kāda laika pievērsīšos kristietībai un mani vēlāk varēs redzēt pa TV. Kad es kūltūtas namos un estrādēs bļaušu ALELUJA krievu valodaa...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2003-10-09 13:13 (saite)
a bazniicaa laba akustika :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mazeltov
2003-10-09 13:27 (saite)
nuja, lai var labāk to "jā" vai arī "sūkā ledu/ēd zemi/neprecēšu tevi" sadzirdēt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cure
2003-10-09 15:11 (saite)
mja..mani arī paspēja pavazāt pa baznīcām,kad biju maza,bet vienīgais,ko ieguvu tanī visā bija labas vaska svecītes un interese par mākslu.
precēties.. es gribētu precēties uz jumta(ja vien es precēšos. nu tā,ka jūtās brīvi,nevis iežogoti starp sienāmun Tu jau nevari zināt ar kādu cilvēku Tu precēsies,ja nu teiksim tas sievišķis ir katole,vai kautkas tikpat traks,un vecāki vēlas vēlas vēlas,lai jūs precaties baznīcā...un ja cilvēku mīl,laikam jau tad apprecās tur.. maybe nevaig vispār precēties,esmu novērojusi,ka tie,kas dz;ivo neprecējušies kopā ir ilgāk,nekā tie,kas precās.[vells,cik garš sanāca..]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]species
2003-10-09 22:33 (saite)
Galvenais lai līgava nav pareizticīgā. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]anti_dievs
2003-10-09 22:43 (saite)
bet padomaa :) jeezus tak mira lai izpirktu tavus greekus un taa tu vinjam atmaksaa? :D

p.s.
a es ir 100% pagaans :) kristiits peec pagaanu ticeejumiem un parazhaam :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?