aituvīrs ([info]sodienliist) rakstīja,
@ 2019-01-20 20:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pusnomoda stāvoklī rakos pa veciem cibas ierakstiem un lietotājiem. Atradu veselu komūnu, kas veltīta Uldim Rudakam - no sākuma domāju, ka esmu to nosapņojusi, taču tā patiesi eksistē, galvenokārt tur ir momenti no Rudaka dzīves, uzdzīves un spožākie izteikumi. 2004. gads. Tikpat lieliska ir komūna underground, kur ir, piemēram, ieraksts par 2007. gada LKA Valpurģu nakti, uzstājas - MAZIE SMIRĪGIE KOCIŅI, GIRLS LEAVE ME NAKED, JŪDAS GRAŠI u.c. Ieeja LKA studentiem 70 santīmi. Bāc, es ceru, ka cibas arhīvs ir nemirstīgs.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ieraksts
2019-01-22 12:37 (saite)
vajag kaut kādu data mining un to visu noarhivēt nākotnei, ja nu inbox pēkšņi izbeidz šo lietu uzturēt, par ko visi uztraucas jau gadiem.
baigais subkultūru un laikmeta pētniecības arhīvs te jau garantēti ir savākts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ulvs
2019-01-22 23:32 (saite)
Ja nemaldos, kaut kas tāds pastāvēja. https://www.google.com/search?client=firefox-b-ab&q=cibas+arh%C4%ABvs

Vienīgi nav zināms, vai tie linki joprojām ir saglabājušies. Haha, un, jā, pats galvenais, ka arhīvs ir līdz tam brīdim. Taču. Ir tāda programma semagic. Un tur var veikt livejournal arhīvus - jebkura žurņa, kura vēlies. Nez, moš tur var veikt attiecīgus iestādījumus un saarhivēt vienlaicīgi simtus vai pat tūkstošus lietotāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sodienliist
2019-01-22 23:55 (saite)
labs, tad jau ir visas iespējas. esmu laikam pat lejupielādējusi savas cibas arhīva kopiju, bet to jau var izdarīt tikai savai dienasgrāmatai.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?