aituvīrs ([info]sodienliist) rakstīja,
@ 2018-12-19 12:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es sapņos vairākas reizes esmu redzējusi kādu konkrētu, tomēr šķietami mītisku baznīcu ar kapiem. Vai arī tur ir tikai kapi, es īsti nevaru šobrīd atsaukt atmiņā, tomēr, pat nekoncentrējoties, spēju saredzēt savā prātā tur arī baznīcu. Tā ir liela, pelēcīgi balta, bet es tai redzu tikai vienu apaļu logu ar krusta veida rūti. Un kapi, tie savukārt ir ļoti zaļi un tumši, gandrīz ieauguši zemē, apkārt, gandrīz iezīmējot teritoriju, aug vecas priedes un egles. Daudzi kapakmeņ ir sašķiebušies vai sadauzīti. Katru reizi, kad esmu šajos kapos, man ir nelāgas priekšnojautas un mazliet bail. Neatminos nekur dzīvē šādu vietu redzējusi vai aplūkojusi, tikai regulāri savos sapņos, turklāt nekad tur nestaigāju apkārt bezmērķīgi, tikai stāvu uz vietas vai, retākajā gadījumā, izeju cauri kapu kopiņām pa taisnu, bet labi iemītu taciņu. Gan jau Freidam būtu, ko teikt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]atraiszens2003
2018-12-19 12:56 (saite)
Es bieži redzu to Saldus sv. Jāņa baznīcu, kas arī ir attēlota Rozentāla darbā “Pēc Dievkalpojuma”, iespējams, tādēļ, ka nedēļu, kad biju maziņš, katru dienu to apmeklēju pret savu gribu.
Kapi un baznīcas zvani, tā teikt, nešķiet, ka ir kaut kas ar negatīvu noskaņu, drīzāk pārdzimšana, atjaunošanās, attīrīšanās, garīgais utt.
Friedu nav ko klausīties, viņš tevi nosauktu par onanistu pederastu, kuram ir dziļi perversas vēlmes.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?