Snorke ([info]snorke) rakstīja,
nu labi, bet vai vinji salidzinaja paralizeto un neparalizeeto cilveeku muguras ? arii tur nebija statistiski ticamu atskiriibu ? arii paraliize ir psihosomatika ?

Muguras saapes nav mans vieniigais simptoms. Diemzeel, ja es ruupiigaak butu ieveerojusi un izmekleejusi so simptomu, es, iespejams, buutu varejusi izvairiities no citiem. taa kaa domaaju, ka nevajag popualarizeet sito - ka 90% muguras sapes ir psihosomatika.

Man vispaar sie peetiijumi neliekas paarliecinosi. Muguras saapeem ir daudzi un dazadi iemesli ! Saakot ar ginekologiskaam kaiteem un beidzot ar muskulju sapringumu. Pie tam muguras struktuuras izmainjas atkal ir loti daudzveidiigas un individualaas: nav tik svariigi, ka ir vai nav, bet kaa pozicioneeti, uz kuraam nervu sakneem spiez utt. Tas jau nosaka saapes un citus sipmptomus, ne muguras struktuuras izmainjas per se.



es vienu dienu nevareju piecelties no gultas un kamer sito rakstu, man viena roka ir nejutiga. man sausmigi tacina vismaz sobriid sitas. man ir herniated discs, DDD un spinosis.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?