Božena Chodunska ([info]bozena) rakstīja,
Mana interpretācija:
1) Vīriešiem rokas stiprākas, vieglāk to suicīdu izpildīt;
2) Loģiski -izdzīvo fiziski stiprākais, tas , kurš ātrāk skrien. Man stāstīja, ka Estonia katastrofā stiprākie gan laivās tikuši, gan vājajiem pāri galvām skrējuši un rāpušies un izejām. Vājākie vienkārši nobīdīti malā.
3) Man personīgi gadījās, ka mēs ar kursabiedru strādājām fizikas laboratorijas darbu. Rezultātu rēķināju es un ielaidu neuzmanības kļūdu. Pasniedzējs grozīja galvu un sacīja: "Krūmiņ, nu kā jūs šitā esat kļūdījies!?". Viņš automātiski pieņēma, ka rēķināja puisis. :)
4) iespējams, ka vairāk domā par skaistumu. BET, tā kā ortodontija nav tikai skaistuma jautājums, nav izslēgts, ka tomēr šķībāki kādu nebūt faktoru dēļ. Redz, meitenēm arī skolioze esot biežāk, jo pubertāte iestājas ātrāk, līdz ar to iespējami lielāki mugurkaula bojājumi.
Par pēdējo - kopumā sievietes biežāk izšķiež enerģiju citur, kaut vai skaistumkopšanai,(gribēju jau uzrakstīt "nesvarīgām lietām" bet padomāju -c'mon paskaties, kādas īpašības vēsturiski tika un joprojām tiek vērtētas jo augstu) un ļoti objektīvs apstāklis - bērni, sevišķi vairāki, ir krietns laika un enerģijas novirzītājs.
Un tad vēl audzināšana, paskat pašu lielo, veco ES dalībvalstu sievietes masveidā nebūt netiek audzinātas tiltus projektēt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?