Krāšņais Kurvjziedis ([info]krii) rakstīja,
Nē, nekas no ķīniešu un taizemiešu ēdieniem, ko gadījies nogaršot, man nav izsaucis atdarināšanas vēlmi. Manu miesu, tāpat kā dvēseli ielīksmo vien Kaukāzā un Vidusjūras apkaimē dzimušās tradīcijas.:)
Bet es nemēdzu gatavot ēdienus, kas prasa ilgu laiku un precizitāti. Tas ir - cepetis vai sautējums var dzīvoties pa krāsni trīs - četras stundas, bet tā ir alķīmiska transformācija, kas notiek tikpat kā bez manas klātbūtnes. Visādām smalcināšanām un maisīšanām es veltu pēc iespējas mazāk laika.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?