Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2010-11-03 11:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ko paveicu šorīt
Aizsūtīju rakstu, aizdevos uz itāļu valdou, sastādīju darbu sarakstu 2 dienām, aizdevos dzeret kapučīno, papļāpāju ar Frančesku, palasīju Nature un Science, kas tur plauktā nīkuļo - nekā jauna, bet tomēr:
sieviešu un vīriešu smadzenes ir strukturāli (pēc izmēriem un proporcijām) un arī funkcionālia atšķirīgas
mēs nevaram pētīt smadzenes - mums jāpēta vīriešu vai sieviešu smadzenes !

izrādās, līdz šim visi pētījumi veikti ar vīr. smadzenēm ! kāpēc ? tāpēc, ka siev. menstruālais cikls un hormonu paisumi un bēgumi visu apgrūtina..
bet tagda sākuši sālīdzināt smadzēnes dzimumu starpā - mērot un skanējot
atklātas atšķirības: problem-solving, decision making area sievietēm ir proporcionāli lielāks, tāpat kā emociju regulēšana un vēl kaukas aizmirsu, jā, atmiņu apgabals lielāks !!!
vīriešiem toties vairāk spatial memory un emocionālā atmiņa !

tibi, sieviete, ja gribi,lai vīrietis tevi atceras, uzrīko viņam telpiskus notikumus lādētus ar spraigām neregulētām emocijām !!!

tad vēl sievietes 2x biežāk cieš no depresijas, jo viņām serotonīna mehānisms klibo (nu tie laimes un labsajūtas nesēji)
toties vīriešu kaites ir šizofrēnija, autisms, uzmanības deficīts un tādā garā

un atklāju ka ir Psihopātisko bērnu izpētes organizācija

gribu uz psihopātijas kongresu - ezeru konferencē visi pusdienās tērzē par ezeriem tā mierīgi un cēli, vakaros atraisās un stasta jautrus gadījumus par ezeriem, kuriozus un neticamus faktus, nu tur visādi 4 cm dziļi ezeri Bahamās, kas mudž no sēra baktērijām utt

un iedomājieties,, ,,kādas sarunas risinās psihopātijas konferences pusdienlaikā - un kādas vakariņās ???


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kreiza
2008-11-03 13:08 (saite)
Klau, bet kāpēc Tu nolēmi, ka viņš ir psihopāts, nevis, teiksim, šizofrēniķis? (iespējams, blonds jautājums vai arī kaut ko palaidu garām, tad piedod :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2008-11-03 13:14 (saite)
viss saskan, viss saskan :) šizofrēnijai ir citas pazīmes, viņiem ir halucinācijas un totāli neadekvāta uzvedība, tibi viņš ir redzami traks. Psihopāts ir zem "mask of sanity" un no sākuma pat šķiet inteliģents un jauks :)
Bet jā - oficiālas diagnozes man nav :) un principā - jā, tikai ārsts var piešķirt diagnozi un tad vēl kļūdu procents iespējams :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2008-11-03 13:25 (saite)
Es kādus četrus cilvēkus ar diagnozi šizofrēnija esmu pazinusi... Tikai vienam no viņiem varēja pateikt, ka ar viņu kaut kas nav kārtībā- tā jau bija ļoti smaga forma. Pārējiem- neko īpašu nepateiksi, kā nu kurš, bet pat simpātiski cilvēki ar foršu humora izjūtu... Iespējams, ka tikai tuvāk iepazīstot, varētu pateikt, ka ir kaut kādas nobīdes no tā saucamā normālā cilvēka... Par vienu no viņiem, teiksim, viņa bijusī stāstīja, ka sabiedrībā viņš ir viens, mājās pavisam cits cilvēks... Un, ka viņš lūdzis viņai, lai viņa nestāsta parējiem, kāds viņš patiesībā ir...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zum
2008-11-03 13:23 (saite)
Pēc šizofrēnijas iestājas smags defekt, kas var novest pie invaliditātes, tiesa, nav zināms, vai tā rodas ir pēc šizofrēnijas, vai pēc ārstēšanas.
Bet fīča tur ir tāda, ka kaut kādu nesprotamu ķīmisku procesu rezultātā smazenēs saslēdzas ne tās sinapses, kurām vajadzētu.
Tālab var gadīties, ka rodas ģeniji (kuriem, protms gods un slava, vai invalīdi un dīvaiņi), kurus mēs protms visādi noniecinam, apņirgājam un izzobojam. Nē, nu es nedomāju konkrēti Tevi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zum
2008-11-03 13:24 (saite)
Nu jā, iekavas ne tur, piedod, piedod :DDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kreiza
2008-11-03 13:48 (saite)
Nu redz, konkrētais cilvēks ir dzejnieks, kas vismaz kaut kādā līmenī varētu liecināt par viņa ģenialitāti. Kā arī, cik noprotu, dīvainis :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zum
2008-11-03 13:55 (saite)
Bet šim jau nav defekts, tikai parazītisms uz citu rēķina :DDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kreiza
2008-11-03 14:00 (saite)
Nu tas parazītisms var rasties tamdēļ, ka viņš ir iedomājies, ka neviens viņu nemīl, visos darbos viņam dara pāri... Varianti jau ir visādi...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mamuts
2008-11-03 13:23 (saite)
Psihopātiskiem bērniem tāds čēesmitgadīgs tēvainis būs tā kā par vecu... varbūt nosauc viņu par Pīteru Penu? :D Zin', tas puika, kurš negribēja būt pieaudzis...

(Atbildēt uz šo)


[info]petrovichs
2008-11-03 14:37 (saite)
Psihopātu slīcināšana Eiropas ezeros ;-)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?