Lacy F ([info]panacea) rakstīja,
Nu, piemēram, šeit ir rakstīts, ka simtiem Lielbritānijas sabiedrības veselības speciālisti, dažādu nozaru zinātnieki un ārsti prasa, lai UK pārtrauc darīt to, ko viņi (ne-)dara un ir plaši aprakstīts, kāpēc pašreizējā UK pieeja ir tik nesaprotama: https://www.theguardian.com/world/2020/mar/15/coronavirus-health-experts-fear-epidemic-will-let-rip-through-uk

UK kopš ceturtdienas valdība arī ir teikusi, lai pārstāj veikt plašus testus un lai testē tikai smagā stāvoklī slimnīcā esošos, līdz ar to nav saprotams, cik interpretējami ir šie viņu jaunākie dati. Pilnīgi nav arī skaidrs, kāpēc netiek veikti testi - kā tad zinās, kad ir sasniegts tas viņu gaidītais pīķis, pēc kura tagad tiek teorijā spriests, ka tad gan vajadzēs cilvēkus izolēt.

Galu galā, ja jau doma ir mēģināt samazināt slimības izplatību tā, lai netiktu pārslogota veselības sistēma, tad UK taču to nedara. Un kas notiek tad, kad neko nedara, taču arī ir skaidri redzams.

Last and not the least: valdība nav norādījusi uz kādiem datiem viņi balsta savus pieņēmumus, līdz ar to nav iespējams veikt peer review.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?