Antuanete ([info]antuanete) rakstīja,
Visnotaļ respektēju Tavu drosmi un uzdrīkstēšanos risināt psiho problēmas un dalīties ar to publiski. Taču nevaru atturēties no dažām piezīmēm:
1)Tu nevari gribēt, lai cilvēki reaģē tieši tā, kā Tu vēlies. "es gribeju savu "psihes laboratoriju" padariit interaktivu - nac, padedzini manu Bunzena lampu un paturi manu megjeni"
Nu, un cilvēki nāk un dedzina tās lampas tādā veidā, kā uzskata par pareizu. Mēs varam teikt, ka ir stulbi rakstīt pamācošus un uzbraucošus e-pastus, bet cilvēkiem, kuri tā dara, šķiet, ka viņi dara Vienīgo un Pareizo Lietu. No tā, iespējams, Tu vari izdarīt noderīgus secinājumus :)

2)Tu esi pietiekami publiska persona ar viegli identificējamu vārdu un uzvārdu, tātad tikpat viegli identificējamiem radinieku vārdiem un uzvārdiem. Es padomātu trīsreiz, vai klāstīt nesmukumus, kas attiecas uz radiniekiem, kuri nav gluži prasījušies tikt iesaistīti publiskā psihoterapijas procesā. Risinājums, protams, ir ierobežota draugu liste (Tev taču kāds ir izstāstījis, kā kļūt par maksas lietotāju?), kas neizslēdz iespēju, ka ierakstu saturs tiks izvazāts pa pasauli (visiem ir bijuši tādi gadījumi Cibā, arī man), bet tad jau tā ir pļāpu žagatas atbildība, nevis Tavējā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?