Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2004-06-03 08:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
iiss rakurss EU (domaats sievieteem)

Holande - mazliet niikuliigi, laikam taa plakanaa un slapjaa zeme vainiiga. Nee, ja vajag uzticamu kino biedru, piemiiliigu vakara kompaaniju, atgaadinaajumu, ka viriesi meedz buut jauki, sirsniigi, gaadiigi utt - luudzu ! Bet kaapeec teereet laiku ?

Vaacija - lieliski, neko sliktu nevaru teikt. Nxn, good choice. Zinaama perfekcija it visaa. Ja jums vajag veljasmashiinu, izveelieties AEG. Ja jums vajag viirieti, izveelieties Vaaciju. Goddigums, kaartiiba, tiiriiba, intelekts un viss paareejais garanteets. Pat zinaama laimes sajuuta.

Bet dveesele uzzied Itaalijaa. Dzivesprieks, humora izjuuta, izdoma un vieglums. Ja jums ir depresija, izveelieties Itaaliju. Ja jums nav depresija, izvelieties Itaaliju. Juus jau sen to esat pelniijusi. Lai saprastu, kur Mikelandzelo smeelies iedvemsu. Lai saprastu ko noziimee fachile. Vienkaarsi - vai visam vajag iemeslu ?

Francija. "Viss kas pirms manis var neskaitiities"
Varbuut labaak apstaajieties pie Vaacijas.
No riita juus atskaartiisiet, ka tas, ko visu muuzu bijaat uzskatiijis par orgasmu, ir bijis just astmas leekme. Ko par sarunu - malkas zaageesana. Ko par deju - konvulsijas. Ko par dziivi - marsheeshana kazaramas ierakumos.
Varbuut labaak tiesaam apstaajieties pie Vaacijas.
Naktis pavadiisiet meeginot aizdegt cigaretu un klausoties Dzo Daseenu, dienas - skatoties pastkastee un meeginot nesajukt praata un meeginot atcereeties kaa juus sauc .

Ir jau arii plusi - 6 zaudeti kilogrami un nevajag acu eenu. Ejot uz darbu, svaarkus tureeju ar roku, jo vienkarsi bruka paari ts gurnu liinijai.Varbuut labaak apstaajieties pie Vaacijas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Snorke!
[info]nxn
2004-06-07 13:28 (saite)
un kaapeec es tevi tik ljoti miilu?

vai tu esi pavisam pavisam paarliecinaata, ka neesmi mana beerniibaa nolaupiitaa dviinjumaasa???

patiesiibaa es visus miilu :)
dziive ir skaista!!!!!

(Atbildēt uz šo)


[info]barbala
2015-10-18 16:09 (saite)
yesss! šo var papildināt, hehe. :)

(Atbildēt uz šo)


[info]barbala
2022-10-11 22:21 (saite)
iedomājies, snork: ir 2022. gads un savās cibas atmiņās es atradu šo pierakstītu. un atkal man jāsmejas un jāpriecājas, cik šis ir precīzi un tā.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?