Oktobris 22., 2022


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
20:05
“Jautrībai” - Bostonā ir izveidots himēras vīruss sakrustojot omikronu ar oriģinālo wuhanas vīrusu un iegūtais jaunais vīruss spēj vairoties un apiet vakcīnu radīto imunitāti un nogalina 80% inficēto humanified peļu. Jo tak cilvēcei ir svarīgi paspēlēties, b***.
https://m.youtube.com/watch?v=_WTZo9ieBKY

(3 pēdas | ir doma)

Comments:


From:[info]fedrs
Date:23. Oktobris 2022 - 14:33
(Link)
Es atturētos citēt dr., kuri tā vietā, lai bīdītu zinātni un publicētos akadēmiskos izdevumos, monetizē jūtūbes trafiku.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:23. Oktobris 2022 - 15:08
(Link)
Nu tad dari tā, man nav iebildumu :D

Ja šis komentārs bija veltīts ar mērķi, lai es rūpīgāk izvērtētu patērētās informācijas avotus, tad jāatzīst, ka šo kā reizi esmu izvēlējusies, kā down to earth un bez visādām sensācijām. Šis konkrētais video varbūt viņam ir emocionālākais, bet pandēmijas sākumā bija lērums ar nosaukumu "tuesday update" un nu galīgi neizskatījās pēc komercprojekta. Ja tas laika gaitā ir izaudzis un nes kādus ienākumus - man nav žēl.
Mani vairāk pārsteidz tas, ka tu sagaidi, ka visi mediķi būs zinātnieki? Labi ka vēl nepārmet, ka nav īsts ārsts, jo nestrādā ikdienā ar pacientiem :) Šis konkrētais vīrs ir stŗādājis/varbūt vēl strādā par pedagogu un, ja nemaldos, apmāca medicīnas māsas. Tādēļ šāda veida komunikācija/skaidrošana vidrīzāk ir tas, kas viņam padodas vislabāk. Un ja viņš stundu vai divas no sava brīvā laika velta youtube video veidošanai, katrā ziņā labāka nodarbe kā skatīties seriālus.
[User Picture]
From:[info]extranjero
Date:24. Oktobris 2022 - 09:22
(Link)
Es domāju, ka nē. Zinātnes publicēšana ir tikpat svarīga kā pati zinātne laboratorijās. Loģiski, ka to neviens nedarīs tāpat vien, aiz labas sirds. Viss šajā pasaulē ir balstīts uz peļņu – arī big pharma (kur šobrīd notiek lielākie pētījumi) rada jaunas zāles un vakcīnas tikai tāpēc, ka cer uz to nopelnīt.
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba