Decembris 8., 2010


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:12
a) No bērnu potenciālo vārdu listes ir jāizsvītro jebkas, kas ir novembrī vai decembrī, citādi šajos mēnešos tak varēs prātā sajukt (tāpat jau var).

b) Ja nebūtu sanācis tā kā sanāca, tad iespējams tieši šodien pasaulē būtu par vienu cilvēkbērnu vairāk.

(13 pēdas | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]nova
Date:8. Decembris 2010 - 11:16
(Link)
ai. nu viss nāk īstajā laikā. es konkrēti jūku, jo nov. vārda diena + 2 dz.dienas decembrī:) un tikai tāpēc vismaz viens ir Emīls! (jo vasaras vidū)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:8. Decembris 2010 - 12:16
(Link)
Man manā un māsu ģimenē ir daudz novembrī un decembra sākumā, vīra ģimenē novembra beigas un decembris, es jau ar pieaugušiem krītu izmisumā : )
[User Picture]
From:[info]ld
Date:8. Decembris 2010 - 11:21
(Link)
maniem abiem beerniem dzin dzin ir ziemaa - baigi gruuti riikot dzimshansdienas balliites, vienmeer telpaas. vasaraa svineet daarzaa buutu tik jauki!

[User Picture]
From:[info]smille
Date:8. Decembris 2010 - 12:17
(Link)
man pašai ir ziemā gan dzd, gan vd - un jā, dikti gribas to vasaru, kaut vai lai ir puķes daudz : )
[User Picture]
From:[info]nastja
Date:8. Decembris 2010 - 12:30
(Link)
ehh, noliec to drūmo domu saini un ej tālāk.. lai kā ar grbiētos, nav ko skaitīt, kas būtu, ja būtu.. figviņzin, kas būtu, varbūt liela nelaime būtu.. varbūt būtu jāpiesakās eņģeļos pār latviju un jālūdz saziedot ašpadsmit tūkstošus latu, lai kāds cilvēkbērns varētu eksistēt un aplaimot savus vecākus ar faktu, ka vispār ir..
ne velti dabā iekārtots, ka ja programmā kļūda, tā nemaz netiek palaista.
Ir tā kā ir un būs tikai un vienīgi labāk.

Un bērnulistē jāatstāj tie vārdi, kas patīk, neatkarīgi no vārda dienu datumiem, manuprāt.. nu ok, vismaz man ir noteikums, ka VD nevajadzētu būt vecāku DZD datumos (tas tā piebildei, ka man ļoti patīk vārds Aleksis, bet diez vai man dzīvē tādu vārdu bērns būs)
[User Picture]
From:[info]smille
Date:8. Decembris 2010 - 13:07
(Link)
Nu šo saini ikdienā līdzi nenēsāju, bet šodien sanāca ieskatīties un manuprāt tas arī ir vienīgais, kas ir uzrakstīts. Punkts.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:8. Decembris 2010 - 13:08
(Link)
eh, tomēr nevaru noturēties - tu tā kā domā, ka pusgada vai mēneša laikā būtu pilnībā jāaizmirst? Vai arī, ka par to nevajag runāt?
[User Picture]
From:[info]nastja
Date:9. Decembris 2010 - 10:17
(Link)
Es domāju, ka nevaig nēsāt līdzi sirdī tukšu cerību un celt iedomu pilis tur, kur pamatu vispār nav. Un manuprāt tas attiecināms uz visu - uz bērniem, uz neizdevušāmies attiecībām, un garām palaistām izdevībām.
Es domāju, ka šādu domu auklēšana nedara cilvēku brīvu, bet tik vēl un vēl sāpina, un ka pietiekami intensīvi par to domājot var sajukt prātā.
Tu tak zini to pastāstu par 2 mūkiem un sievieti, vei ne? To, kurā mūkiem bija aizliegts pieskarties sievietēm, bet 2 no tiem satika vienu pie upes un pirmais pārnesa to pāri. Otrs vēl visu dienu domāja par to, kā pirmais pārkāpis noteikumu un pieskāries sievietei. Kad vakarā tas jautāja pirmajam, kā viņš uzdrošinājies pārkāpt likumu un pārnest sievieti pār upi, tas atbildēja, ka viņš sievieti pārnesa un atstāja upes otrajā krastā, kamēr otrais visu dienu to līdzi nesa.
Es ar saviem vārdiem negribu Tev teikt, esi robots, izslēdz savas atmiņas. Bet nešausti sevi un nenomoki ar domām, ka varēja tak būt savādāk, jo daudzas lietas pasaulē varētu būt notikušas savādāk, bet notika tā, kā notika un punkts.
Pai-pai, ja kas.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:9. Decembris 2010 - 14:16
(Link)
Redz lieta tā, ka es tiešām sevi nešaustu un iedomu pilis neceļu, vien pieminu. Tāpat kā savu nesen mirušo vecmāmiņu ik pa brīdim atceros un pieminu.. tas laikam saucas sēras, kurām kautkāds laiks tak ir vajadzīgs.
[User Picture]
From:[info]nastja
Date:9. Decembris 2010 - 15:01
(Link)
protams ka ir. Un protams, ka vajag pieminēt.
Bet sarunāts, ka tikai pieminēt.
Un es turu īkšķus, lai līdzīgi pārdzīvojumi tev vairs nav jāpiedzīvo ;)
[User Picture]
From:[info]meiteens
Date:8. Decembris 2010 - 12:44
(Link)
par b) punktu... man arī ir tāds datums gadā, kad to iedomāšos, bet es katrā ziņā esmu priecīga, ka viss ir tā, kā ir, jo, manuprāt, pie šādām situācijām labāk lai mazais nevis cieš visu dzīvi, bet skatās uz mums no mākoņmaliņas.
[User Picture]
From:[info]smille
Date:8. Decembris 2010 - 13:02
(Link)
pilnībā piekrītu
From:[info]so_damn_insane
Date:8. Decembris 2010 - 23:32
(Link)
(a) punkta dēļ iestājos par to, lai cilvēkiem ļautu mainīt savu dzimšanas datumu (līdzīgi kā vārdu/uzvārdu).
smaidi -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Links
Login
Bucket
Rakstīt
Rozes
Komentāri
Latest
Labot daudz

> Go to Top
Sviesta Ciba