smaic_mur ([info]smaic) rakstīja,
@ 2011-02-11 23:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai kas ir mainījies?
Jā, daudz ļoti...

Viņam jau sieva no pērnā gada (dīvaini izklausās_, suns, darbs, dzīvoklis, mašīna - sakārtojis savu dzīvi..

Bet es - aizgāju vēl tālāk mācīties citā pilsētā- pretēji iepriekšējam, students, nogalēs brauc pie vecākiem, nav ne vīrs, suns, ne māja, ir papagailis..

Šodien bija viņu dīvaini satikt, tas pats, kas pirms 4iem gadiem - ar suni pastaigājos pa tam pašām vietām- samulsu, pat nepasveicināju..


Viss būtu savādāk, ja tad būtu teikusi jā, nevis pagriezusies un aizgājusi, biju jauna, gribēju skriet, baudīt, dzīvot, tagad sasniegt, augt un attīstīties.. Tikai tas notiek pamazām, bez straujiem lēcieniem ar dažādu grūtību pakāpi, sprunguļiem spieķos..

Gribu saprasties ar kosmosu,jo man vajag viņa palīdzību, ik pa brīdim pazūd ticība saviem spēkiem, bet.. vēl joprojām paceltu galvu ceru, gribu iegūt to, ko sev nospraudu, arī mehu , pie kura tagad manas domas lidinās- nevis betona sienu..

Ai.. it's so complicated ...

Bet varbūt tā tam vajadzēja notikt, tikai, kas ir daļā - turpinājums sekos?..

Viss mainās.. ātri.. un ir jānoturas ātrvilcienā..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pistole
2011-02-12 02:39 (saite)
Forget it and move on.
Varbūt viņš nemaz nav tik happy.
Varbūt tu nodzīvosi 100x labāku dzīvi.

Ehh...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ziemas_spoks
2011-02-12 09:42 (saite)
Man teica tā:"Tev ir daudz un drīz būs vēl vairāk. Par to, kas nav, nevajag funktierēt, ja vien tavos plānos neitilpst to par visām varītēm iegūt!"

Ir daļa puišu, kas kādreiz izrādījuši par mani interesi, kam tagad ir bērni. Vai es tagad gribētu tādu dzīvi? Tādu, kā viņiem? Vai gribētu auklēt bērnu, tā vietā, lai būtu es, kas ir tagad? Nē... Vai es gribētu auklēt viņu pašu, to vīrieti? Arī nē... Nedod dies, vēl mūsu kopdzīvē kā pietrūktu, nedod dies, man būtu jādzīvo meža vidū vai citā valstī dēļ viņa... Mmm... Esam par jaunu un lepnu tam visam. Protams, ir jau izņēmumi.

Nelauzi, par to savu skaisto galvu! Baudi dzīvi - tev tas labi padodas. Precēsimies un bērnus taisīsim vēlāk. Jo kā dziedz Kaža:''Viss jau notiks tik un tā, vai tu tici, ceri vai nē!''

Viss ir tā kā tam ir jābūt, tā kā mēs to vēlamies. Apzināti, neapzināti, bet ir! Visums dod, to, ko prasam, mums nesaprotamos veidos! Un galvenais ir prast to paņemt. Vai vispār pamanīt, ka dod!

Bet pasveicināt gan tomēr vajadzēja. Esi tak liela meitene!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]smaic
2011-02-12 14:53 (saite)
Tavi vārdi ir kā šautriņa mērķī - tieši un precīzi..

Paldies Tew!

p.s. pie nesveicināšanā vainoju mulsumu... ai..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?