Rupjā sāls. Andris Saulītis ([info]slysts) rakstīja,
@ 2008-07-15 00:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kamēr taisa operāiju
Tas notika tā:

Teorija, sterilizētā kaķene sāka svinēt savu 2 gadu dzimšanas dienu. Kā vienmēr skraidīja no loga uz logu, mēs tikmēr ar [info]holandiete un Frīdi dzērām katrs savu dzērienu. Teorija aiznesās uz virtuvi. Dzirdama skrāpējuma skaņa (tas tiešām nav nekas īpašs).

[info]holandiete: Kas tur?
[info]slysts: Teorija cenšas tikt uz virtuves augšējā loga.

Paiet dažas sekundes. Atskan būkšķis pret skārdu.

[info]slysts: Un tagad Teorija nokrita lejā.

Pēc tāda neliela apmulsuma kādu piecu sekunžu laikā, sapratām, ka laikam lieta nopietna. Sadalījāmies grupās: [info]holandiete stāvēja pie loga (mēs dzīvojam 4. stāvā), bet es ar Frīdi devos laukā. Lieki piebilst, ka piezemēšanās vieta atradās pretējā pagalmā un te visi pagalmi ir slēgti. Labi, ka pagalms tajā pusē, kur nokrita Teorija, ir klāts ar skaistu zālīti, ne asfaltu kā otrā pusē. Tātad, pienākuši pie vārtiem un mēģinot izdomāt, kā tikt tiem otrā pusē, dzirdējām, kā holandiete sauc Teoriju. UN TUR TAS BIJA - VIŅA ATSAUCĀS!!! Tad bija Frīda zvaigžņu stunda - viņš izdomāja, kā ielīst (vārda tiešajā nozīmē) sētā un viņš arī pamanīja Teoriju. Tiesa, viņa arī sāka ņaudēt atkal, kad es biju kādu piecu metru attālumā, līdz ar to viņas atrašana (paldies Dievam) nesagādāja problēmas. Kad iekāpām mašīnā, sapratu, ka lieta nopietna - uz sejas bija manāmas asinis, viņa smagi elpoja un arī klepoja.

Retā reize, kad dzērumā braucu un vienlaicīgi daru to pārgalvīgi. Laimīgā kārtā diennakts veterinārā klīnika mums ir viena kvartāla attālumā. Tur pēc rentgena uztaisīšanas paziņoja, ka būs jāamputē...

Nesatraucietes, tiks amputēts skrimslis kreisajai kājai, kuru aizvietos muskuļi, kas vēlāk apaudzēs šo vietu. Izskatās, ka iekšējie orgāni nav cietuši, jo bija minimāli paaugstināta temperatūra - iekšējās asiņošanas gadījumā ir otrādāk - pazemināta temperatūra. Tagad gaidām līdz plkst. 1:00. Tad operācija būs beigusies un mums atkal būs jāsēž pie sistēmas un jāpalīdz ievadīt Teorijā šķidrumu.


Viss būs labi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]slysts
2008-07-15 18:22 (saite)
Tas, cienītā, nepalīdz - [info]raisha savu kaķeni tieši tā arī noslaktēja, jo viņa pakārās (jā, burtiski un tieši) starp logu un tās savienojuma vietu ar sienu.


Vot tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?