Rupjā sāls. Andris Saulītis ([info]slysts) rakstīja,
@ 2007-07-05 11:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Grāfs Gotfrīds fon Bismarks, vācu aristokrāts, kura baudītāja dzīves stils novedis pie divu cilvēku nāves, atrasts miris no heroīna pārdozēšanas.

Vācijas "dzelzs kanclera" Oto fon Bismarka 44 gadus vecā mazmazmazdēla mirstīgās atliekas tika atrastas uz grīdas viņa piecus miljonus mārciņu vērtajā dzīvoklī Londonas centrā. Pagājušā gada augustā 41 gadu vecais Entonijs Keisijs, kurš Bismarka dzīvoklī piedalījās geju seksa orģijās, pēc kārtējās kokaīna devas nokrita no mitekļa terases, kas atradās 20 metru augstumā. Pirms 20 gadiem pēc kārtējās uzdzīves toreizējā Oksfordas studenta Bismarka miteklī mirusi tika atrasta 22 gadus vecā Olīvija Čenona, konservatīvo valdības ministra miljonāra Pola Čenona meita, kuras nāves iemesls bija heroīna pārdozēšana. Šī traģēdija izgaismoja narkotiku un alkohola pilno uzdzīvi, kurai nodevās daļa tā laika Oksfordas studentu. Olīvija svinēja eksāmenu sesijas beigas universitātē. Bismarkam tika piespriests 80 mārciņu sods par narkotiku glabāšanu, lai gan viņš noliedza, ka būtu zinājis, ka Čenona viņa rīkotajās viesībās lietoja heroīnu. Pēc tiesas prāvas Bismarks atzina, ka nekad nav spējis izvairīties no šī skandāla sekām. Vēl daudzus gadus vēlāk Vācijā viņu apsūdzēja par neslavas celšanu savai ģimenei.

Atgriezies Vācijā, Bismarks centās mainīt savu dzīvi. Viņš piedalījās anonīmo alkoholiķu programmā kādā privātslimnīcā, taču tas maz ietekmēja viņa izaicinošos, atklāti homoseksuālos paradumus. Deviņdesmitajos gados viņam izdevās izveidot sekmīgu karjeru telekomunikāciju jomā. Viņš pārstāvēja ASV firmas "Telemonde" biznesa intereses Vācijā. Firmu vadīja skandalozi bankrotējušā britu uzņēmēja Roberta Maksvela dēls Kevins Maksvels, kura darbība 2002. gadā arī beidzās ar bankrotu.

Bismarks atkal apmetās Londonā un sāka strādāt elektronikas ierīču firmā "AIM Partners". Viņa kaimiņi ekskluzīvajā Čelsija rajonā teicās neko nezinām par orģijām viņa dzīvoklī līdz Keisija nāvei pirms gada.

Londonas smalkajās aprindās viņš esot izcēlies ar nevainojamu uzvedību un neizsmeļamu asprātību. Trauksmi sacēla Bismarka ģimenes locekļi, kuriem vairākas dienas nebija izdevies viņu sazvanīt. Kad dzīvoklī ieradās ātrās palīdzības brigāde un policija, tajā tika atrasts Bismarka līķis, pie kura atradās narkomānam raksturīgais aprīkojums.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]slysts
2007-07-05 15:02 (saite)
Tam Latvijas Avīzes pensionāram varēja arī īsāk - miris gejs, kurš piedalījies izvirtības orģijās. Miris no citas pataloģijas - heroīna pārdozēšana, kas raksturīgs šādu izvirtušu cilvēku dzīvesveidiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?