Rupjā sāls. Andris Saulītis ([info]slysts) rakstīja,
@ 2007-06-09 02:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vājprāts, jūs tik daudz te sarakstījuši.


Bet es sākšu atpakaļgaitā. Tātad, es ierados mājās, bet pie Ģertrūdes valstības stāv ugunsdzēsēju mašīnas. Sapratu, ka lieta nav vērtējama pozitīvi un virzījos uz pagalmu. Tur viss smakoja pēc ritkīgi skaista ugunskura siltā vasaras naktī. Romantisko noskaņojumu jauca vienīgi šļūtene, kas stiepās gari pāri visam pagalmam. Un, ja piemiedza acis, tad varēja pamanīt, ka melni dūmi vijas no paša nama gala - tātad aptuveni astoņas logu rindas no manējās pa kreisi. Izsaucu pārvaldnieku, lai aulekšo šurp un ugunsdzēsēji laida ūdeni savās šļutenēs. Paskatīšos, kā tagad ar tiem dūmiem.



Nu, mazliet vairs tikai. Dūmu avoti bija divi - viens astoņu logu attālumā, otrs vienpadsmit. Tagad dūmi kūp tikai no vienpadsmitās puses, bet ugunsdzēsēju mašīna vairāk nerūc. Vai nu beidzies ūdens vai arī viss pamatā ir nodzēsts. Jebkurā gadījumā pārvaldnieks malacis, ieradās un vēl piezvanīja man, paziņoja par faktu un prasīja tālākas instrukcijas. Noinstruēju.



Un tagad ejam atpakaļ. Pie Annijas, kas dzimusi tajā pašā gadā un dienā, kad es, viss bija forši. Bonda dzērienu summēju ar kursa biedriem, kuri ik pēc laika pazuda izplatījumā. Ieradās arī sen daudzinātais Sička, bet es viņu nevarēju atšķirt no viņa brāļa. Salīdzināju ar savu brāli, kura gadījumā arī visi uzskata mūs par līdzīgiem, bet brālis visiem apgalvo, ka es esmu adoptēts. Nu, vēl viena bērnības trauma.


Pirms tam biju pie krustmātes. Viņa uzdāvināja atkal labas smaržas, kuras aizmirsu pie Annijas. Krustmāte sūdzējās par jaunāko meitu, kura braukā ar riteni pa Rīgu, savukārt vidējā meita varēja nogaidīt ar kāzām, bet vecākās dēļ viņai jāaizbrauc uz veikalu, lai rīt mazdēlu sagaidītu pienācīgi. Vēl mazdēlam būs māsiņa/brālītis. Cerams, ka šoreiz sanāks.


Pirms tam pirmo reizi apmeklēju Grīziņkalna parku. Nolaists un pamests. Tieši tāpēc var darīt, ko vēlies un bez ierobežojumiem. Tieši to arī darījām.


Pirms tam darbs un Kārumniece.


Pirms tam....

Un iesākumā bija vārds. Šī frāze nāk prātā, kad kaimiņiene uz galda tur "Jauno Derību".


Ar labunakti. Pēc nedēļas man jābūt vedējam kāzās.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gobish
2007-06-09 15:02 (saite)
ppheee, tad jau noteikti visa Gjertruudes valstiiba smird peec duumiem :P Phheee...Un ja taadi duumi ieseezjaas naasiis, tad ir vaaks, jo pat shampuuns shkjiet smarzjojam peec taadiem deguma duumiem.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?