Meistars - [entries|archive|friends|userinfo]
Meistars

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[11. Nov 2020|13:48]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man tā strādāšana ofisā sāk iepatikties, kad jāņem no mājām savs ēdiens. Sāku apsvērt nēģus uzsildīt darba mikroviļņu krāsnī, lai labāk saliedētu kolektīvu.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]sarkans0987
Date:11. Novembris 2020 - 16:32
(Link)
Jebkādu zivju sildīšana mikrenē iepriecina kolēģus. :) Pārbaudīts praksē. :)
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:11. Novembris 2020 - 16:48
(Link)
Vismaz visi uzreiz vienu ienīst.
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:11. Novembris 2020 - 19:59
(Link)
kāpēc ar mūsu tehnoloģijām vēl neražo zivis, kas pašas uzsildās
[User Picture]
From:[info]resort
Date:12. Novembris 2020 - 06:24
(Link)
kāpēc ar mūsu tehnoloģijām nepiegādā mikroviļņus omnivā? es negribu krāsni, man vajag tikai viļņus. priekš zivs.
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:12. Novembris 2020 - 08:27
(Link)
Apdedzina katlā vecu sviestu un tajas sautē pārskābušus kāpostus. Tad nes uz darbu un ēd pusdienas pirms pusdienslaika, kamēr kolēģi nav aizgājuši, telpa 30m2 uz četriem cilvēkiem. Kā atceros, tā noskurinos no tās smakas.
[User Picture]
From:[info]slepkava
Date:12. Novembris 2020 - 08:29
(Link)
man liekas, ka nevajag nemaz pārskābušus, bet tādus labi ieskābušus. Bet jā šī ideja ar ir vērā ņemama :)
[User Picture]
From:[info]mapats
Date:12. Novembris 2020 - 08:36
(Link)
Ko tieši tā krievu tantiņa tur ēda neviens nejautāja, varbūt tiešām nēģi, tiko sāka jamā savas burkas vilkt ārā mums traki sagribējās Teikas ēdnīcas ceptos kartupeļīšus un vienalga, ka pusstunda rindā jāstāv.