Comments: |
| From: | mapats |
Date: | 12. Novembris 2020 - 08:27 |
---|
| | | (Link) |
|
Apdedzina katlā vecu sviestu un tajas sautē pārskābušus kāpostus. Tad nes uz darbu un ēd pusdienas pirms pusdienslaika, kamēr kolēģi nav aizgājuši, telpa 30m2 uz četriem cilvēkiem. Kā atceros, tā noskurinos no tās smakas.
man liekas, ka nevajag nemaz pārskābušus, bet tādus labi ieskābušus. Bet jā šī ideja ar ir vērā ņemama :)
| From: | mapats |
Date: | 12. Novembris 2020 - 08:36 |
---|
| | | (Link) |
|
Ko tieši tā krievu tantiņa tur ēda neviens nejautāja, varbūt tiešām nēģi, tiko sāka jamā savas burkas vilkt ārā mums traki sagribējās Teikas ēdnīcas ceptos kartupeļīšus un vienalga, ka pusstunda rindā jāstāv. | |