gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-02-06 21:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:laimiigs
Mūzika:dzelzs vilks- pret sienu

mmm.. lieliska nedeeljas nogale! 5diena pie Miiljuma, 6dien-7diena pie manis! ufff.. lieliski! biku baidiijos, ka rsu kursi izraadiisies baigais murgs, jo seedeet 6dienaas no pl.10-15 ir diezgan pabriesmiigi, bet izraadiijaas ritiigi labi! atkal jau paarliecinaajos, ka gribu tur tik iekshaa un nekur citur!
sho dienu pavadiijaam vieniigi pa gultu- sen jau bijaam pelniijushi, vismaz taads ir mans uzskats! ciktad var maaciities un dariit visu, tikai ne pa gultu vaaljaaties! un atkal jau naakas nosecinaat, lai cik daudz laika pavadiitu kopaa ar Miiljumu, tik un taa nav gana- pozitiiva sailgoshanaas.. pats interesantaakais ir, ka jo vairaak buuts kopaa, jo aatraak sailgojos satikt atkal, bet kad redzamies reti vai paaraak daudz nekonakteejamies, tad emocijas nav tik spilgtas.. laikam praats nosaka- taapat vinju nedabuusi, taadeelj beidz par to domaat, bet kad ir pavadiits daudz laika kopaa, tad praatam aizmirstas un emocijaam dod valju!
perfekts uffff.. shodien bija! atpuuta pa pilnu programmu =)



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skyhell
2005-02-06 22:31 (saite)
diemzheel nav.. shis tas bija, bet nesen taisiiju lielo tiiriishanu un atbriivojos no visaam kaseteem un paareejaam lietaam, ko vairs neizmantoju =/

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2005-02-06 22:33 (saite)
ārprāts, izmest ārā vakara sesijas kasetīti!!! varbūt es varu kaut kādas izkastēs sameklēt? man ir šādas tādas un tās goda vietā kā aizsargājamie augi stāv.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-02-06 22:51 (saite)
taa gadiijaas.. esmu pelniijusi kaavienu- zinu =) bet tik un taa nav jeegas tureet maajaas to, kas vairs netiek lietots- nevareeju tachu zinaat, ka Tev veelaak nodereetu =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2005-02-06 22:53 (saite)
nu jā, nu jā tā agn ir. nost ar nevajadzīgām drazām, kas tiek turētas mājās sentiMENTA dēļ!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?