gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-01-23 19:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:paargurusi
Mūzika:depeche mode

labaak dziivot aafrikaa un staigaat plikai, nekaa staigaat pa veikaliem latvijaa!
meerfija likums:
ja vajag muguraa velkamu, atradiisi kurpes! ja kurpes, atradiisi muguraa velkamu! bet ja vajag abus divus, tad atradiisi smuku apakshvelju =)

esmu taadaa stadijaa, ka gribaas apzveereet- uz veikaliem naakosho reizi doshos tikai 2006.g.! saap visas malinjas peec shiis "megaextrasuperjaukaas" nodarbes- visljaunaakais, ka taa arii neatradu neko, kas iipashi patiktu, taadeelj naacaas pirkt to, ko var pieciest! vajadzeeja buut sajuusmaa par to, kaa izskatiishos zhetonvakaraa, bet buushu ne shaada, ne taada! riebjas veikali un veel vairaak riebjas, ja neko nevar atras un taa ir vienmeer! =/

jau kaadu laicinju vieniigaa doma ir- kaut aatraak tas viss paietu gan zhetonvakars, gan skola, gan exaameni! zinu, ka beigsies vieni suudi un saaksies citi, bet man taa skola tieshaam ir zb! universitaate jau nebuus nekas izcili labaaks, bet vismaz maaciis tur kut ko noderiigu, nevis no visa kaut kaa pa druscinjai!
gribu, lai visi beidz uztvert 12kl. tik nopietni vai arii lai es saaku to uztvert nopietni! nezinu pat, kursh variants labaaks..



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lotele
2005-01-23 21:27 (saite)
labaak pashai uztvert labaak

un par veikaliem piekriitu.......njekas.naaks eiropa iekshaa buus lielaaka izveele, jo man piemeeram patiik nedaudzas taa pasha BIK BOK dreebes, kjip piegrieztnes un taads stilinjsh bet nav iespeejams tur nopirkt kauko tikai taapeec ka ejot pa ielu tieshi taa pat gjeerbushaas 10 meitenes naak pretii......un ar kleitaam veel gruutaak...pati atceros kaa pagaajusho gad mekleeju ko muguraa velkamu.....kostiims kleitas vietaa ir ok bet kurpes kuras tikai mazliet liidzinaajaas iecereetajam sapliisa ejot uz izlaidumu :((

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-01-24 17:53 (saite)
man ir taa, ka pat nezinu, kursh veikals vislabaak patiik, jo peedeejos neatceros cik gadus vnk ieeju bik bokaa vai kaadaa sporta veikalaa un noperku to, kas iekriit aciis, jo staigaashana pa veikaliem prieksh manis vnk ir naave!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dreamer_
2005-01-24 19:20 (saite)
Mērfils rulzzz - likums uz goda.Dīvaini,ka cilvēki pērk tikai tāpēc,ka tas ir vajadzīgs,nevis tāpēc,ka tas patīk.Es gan,liekas,netērētu naudu par lietām,kuras man tā īsti neder.Bet to jau laikam neapzinās vai arī apzinās vēlāk.Arī tā ir gadījies būt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]skyhell
2005-01-24 21:02 (saite)
taapeec jau centos nopirkt peec iespeejas leetaak, jo apzinaajos, ka taapat uzvilkshu tikai vienreiz! es jau nepirktu, ja buutu izveele, bet zhetonvakars tuvojas veeja spaarniem un diemzheel izveeles man nebija! mans dejupartneris/ jaakliitis jau teica, ka droshi varu naakt plika, bet sho skatu labaak pietaupu tikai savam Miiljumam! =)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?