gandrīz patiesa ([info]skyhell) rakstīja,
@ 2005-01-23 19:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:paargurusi
Mūzika:depeche mode

labaak dziivot aafrikaa un staigaat plikai, nekaa staigaat pa veikaliem latvijaa!
meerfija likums:
ja vajag muguraa velkamu, atradiisi kurpes! ja kurpes, atradiisi muguraa velkamu! bet ja vajag abus divus, tad atradiisi smuku apakshvelju =)

esmu taadaa stadijaa, ka gribaas apzveereet- uz veikaliem naakosho reizi doshos tikai 2006.g.! saap visas malinjas peec shiis "megaextrasuperjaukaas" nodarbes- visljaunaakais, ka taa arii neatradu neko, kas iipashi patiktu, taadeelj naacaas pirkt to, ko var pieciest! vajadzeeja buut sajuusmaa par to, kaa izskatiishos zhetonvakaraa, bet buushu ne shaada, ne taada! riebjas veikali un veel vairaak riebjas, ja neko nevar atras un taa ir vienmeer! =/

jau kaadu laicinju vieniigaa doma ir- kaut aatraak tas viss paietu gan zhetonvakars, gan skola, gan exaameni! zinu, ka beigsies vieni suudi un saaksies citi, bet man taa skola tieshaam ir zb! universitaate jau nebuus nekas izcili labaaks, bet vismaz maaciis tur kut ko noderiigu, nevis no visa kaut kaa pa druscinjai!
gribu, lai visi beidz uztvert 12kl. tik nopietni vai arii lai es saaku to uztvert nopietni! nezinu pat, kursh variants labaaks..



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?